За $150 мільйонів: уряд США за власні кошти відремонтує понад 4500 зарядних станцій для електромобілів

28.08.2024   23:16    218

Об’єднане управління енергетики та транспорту США розпочало грантовий проект у розмірі 150 мільйонів доларів з для ремонту та модернізації 4500 пунктів зарядки електромобілів.

 

Вчора Об’єднаний офіс розпочав свій перший проект – ремонт непрацюючої зарядної станції у Вашингтоні, округ Колумбія.

Відремонтована станція зможе заряджати чотири транспортні засоби одночасно за допомогою роз’ємів CCS або NACS зі швидкістю до 150 кВт, що суттєво більше ніж було раніше – до 50 кВт.

Останні новини:  Tiguan на максималках: новий кросовер Volkswagen Tayron показали на офіційному відео

Майже 150 мільйонів доларів грантів EVC-RAA будуть використані для ремонту близько 4500 існуючих загальнодоступних портів для зарядки електромобілів у США. Зусилля щодо ремонту та модернізації існуючих зарядних пристроїв для електромобілів відбуваються в той час, коли, за даними Центру даних про альтернативні види палива Міністерства енергетики США, приблизно 5% громадських зарядних портів тимчасово недоступні.

Останні новини:  Водіння авто без номерних знаків: чому це незаконно та які штрафи застосовуються

Нова ініціатива фінансується Національною програмою інфраструктури електромобілів (NEVI), створеною в рамках Двопартійного закону про інфраструктуру, щоб допомогти штатам побудувати зручну, безпечну та надійну інфраструктуру зарядки електромобілів.

Ця ініціатива узгоджується з ціллю адміністрації Байдена встановити 500 000 громадських зарядних пристроїв для електромобілів до 2030 року, щоб зробити електромобілі практичним вибором для більшої кількості американців.

Останні новини:  В Україні рекордно зросли продажі гібридів: статистика серпня


autogeek.com.ua