Викладаю інгредієнти шарами й шикарний салат для свята готовий

14.09.2024   00:22    618

Салат «Наречена» готується просто з доступних продуктів. Натомість на святковому столі страва має дуже нарядний та привабливий вигляд. Все викладається шарами й не потребує додаткових прикрас.

Вам знадобиться:

  • 350 г курячого філе;
  • 2 яйця;
  • 2 картоплини;
  • 50 г листя пекінської капусти;
  • 1 плавлений сирок;
  • 3 ст.лож. майонезу.

Для смаження:

Салат Наречена зі смаженою куркою

Салат “Наречена” робиться з підсмаженого курячого філе. Для цього промийте м’ясо й обсушіть. Наріжте на тоненькі брусочки. Розігрійте на плиті пательню, влийте олію. Додайте курятину. Посоліть, поперчіть та підсмажте на слабкому вогні, помішуючи. Можете застосувати спеції для курки.

Останні новини:  Запікаю яловичину з ківі та сиром

Салат Наречена зі смаженою куркою

Картоплю промийте та відваріть у кожушках до готовності. Для цього закладіть бульби в холодну воду й поставте на вогонь. Після закипання, прикрутіть його й варіть 20 хвилин. Перевірте готовність, проткнувши ножем.

Якщо картопля готова, воду злийте. Яйця зваріть круто. Дайте цим продуктам прохолонути. Після цього обчистьте. Тепер приступайте до формування салату.

Останні новини:  Як приготувати томатний сік на зиму: рецепт із соковижималкою та без неї
Салат Наречена зі смаженою куркою

На широкому пласкому блюді розкладіть вимиті й висушені листочки пекінської капусти. Зверху них викладіть смажену курку. Розрівняйте. Покрийте м’ясо сіточкою з майонезу, вичавлюючи з кондитерського мішка з дрібним отвором.




Варену картоплю натріть на середній тертушці й викладіть зверху курятини. Покрийте майонезною сіточкою. Далі шар натертих яєчних жовтків, майонез, натертий плавлений сирок та яєчний білок.

Останні новини:  Як зробити, щоб при варінні макаронів та рису не «тікала» вода
Салат Наречена зі смаженою куркою

Прикрасьте страву сіточкою з майонезу і відправте до холодильника на 1-2 години. Після цього можете подавати на святковий стіл. Жодних інших прикрас салат “Наречена” не потребує.

Якщо не підходить смажена курятина, можете взяти варену чи копчену. Майонез бажано зробити самостійно. Це зовсім не складно. Любителі цибулі можуть між куркою та картоплею зробити цибулевий шар. Бажано для цього брати мариновану цибулю.


odnaminyta.com






1111529