Сфотографували оновлений популярний седан Kia: його чекають великі зміни по дизайну

13.09.2024   23:00    806

Декілька тижнів тому на європейські дороги вийшов прототип нового Kia Ceed 2026 року. Та модель була щільно прихована камуфляжною плівкою. Але ще тоді з’явилася інформація про те, що майбутній Ceed буде багато в чому скопійований з Kia K4, який вже дебютував на американському ринку. Зараз це припущення підтвердилося завдяки тому, що універсал втратив частину камуфляжу.

Останні новини:  Китайці повністю розкрили новий спільний кросовер Geely і Volvo

Kia Ceed

Судячи з опублікованих фотографій, корейська модель переживе масштабну модернізацію. Універсал оснастили новою головною оптикою трикутної форми та з Г-подібними світлодіодними ДХО. Грати радіатора стали вужчими, але довшими. А передній бампер поповнився широким повітрозабірником. На кормі проглядають ліхтарі оригінального компонування. Але їх особливості поки що приховані.

Останні новини:  Українських водіїв хочуть штрафувати на 34 тис. грн: за що каратимуть

Новий Kia Ceed

Універсал вийшов на випробування із причепом. Це означає, що Kia зараз випробовує Ceed для усунення помилок у роботі механічної частини та гальмівної системи. Жодних коментарів із цього приводу з боку корейської компанії не надходило.

Очікується, що майбутній Ceed стандартно буде оснащено бензиновими турбомоторами, частину яких доповнять 48-вольтним стартер-генератором. Також із корейською новинкою запропонують кілька різних гібридних установок. Характеристики технічної частини наразі невідомі. Офіційна презентація новинки відбудеться не раніше другої половини 2025 року.

Останні новини:  Ювілейний фестиваль Old Car Land відбудеться на новій локації

Запис Сфотографували оновлений популярний седан Kia: його чекають великі зміни по дизайну спершу з’явиться на Wheel News.


wheel-news.com






1111529