Модель кросовера Jetour T2 скоро буде доступна на українському ринку

14.09.2024   06:23    556

Новий кросовер у стилі Land Rover Defender від Chery Jetour T2 буде доступний на українському ринку з жовтня. Завдяки сміливому дизайну цей 4,78-метровий позашляховик виділяється своїми можливостями та вражаючим зовнішнім виглядом. У нього високий капот, матричні фари й масивні бампери, а в стандартній комплектації 20-дюймові колеса. Про це пише Аvtosota.

Останні новини:  Представлений Mercedes-Benz E-Class 2024

Всередині Jetour T2 створює відчуття преміум-класу завдяки оббивці з екошкіри та сучасній панелі приладів, оснащеній двома цифровими дисплеями, включаючи великий 15,6-дюймовий сенсорний екран. Інформаційно-розважальна система підтримує Android Auto та Apple CarPlay, а просторий дизайн салону покращує висока центральна консоль між передніми сидіннями.

Під капотом Jetour T2 може похвалитися 2,0-літровим бензиновим двигуном з турбонаддувом потужністю 245 кінських сил і 375 Нм крутного моменту. Автомобіль працює в парі з семиступеневою автоматичною коробкою передач з подвійним зчепленням і повним приводом, що забезпечує кілька режимів руху по бездоріжжю на різних місцевостях.


newsauto.com.ua

Останні новини:  У Кременчуці виготовили комбіновані дорожні машини на шасі Dayun





1111529