Melovin до скандалу з Іриною Федишин додав деталь про вкрадені автівки

14.09.2024   07:00    1877

Український співак Melovin згадав про свій скандал з Іриною Федишин, до якого додав деталь про привласнені виконавицею автівки.

На питання, чи гомофобний скандал з Іриною Федишин вичерпав себе та чи зіштовхувався артист із подібною проблемою та нерозумінням на сцені чи у звичайному житті, співак вказав: “Це актуальна проблема”.

Також згадав додаткову деталь скандалу з Іриною Федишин. Зауважує, що його знайомі надсилали журналістські розслідування стосовно автомобілів, які, як пише Melovin, українська співачка Федишин привласнила. Говорить, що йому було сумно за неї:

Останні новини:  Брітні Спірс змогла привітала синів з днями народження лише архівними фото

“До речі, мені знайомі неодноразово скидали журналістські розслідування, що описували той бум стосовно автівок, які Ірина Федишин собі привласнила – сказала, що вона їх сама привезла з-за кордону. Тоді мені стало сумно за цю людину. Я більше не слідкую за тим, що вона говорить публічно”.

Останні новини:  Тарас Тополя висловив непопулярну думку про Олега Винника

Як повідомлялося, Федишин зробила скандальну заяву про представників ЛГБТ-спільноти, через що опинилася в центрі чергового скандалу. За її словами, це важкий гріх, а люди нетрадиційної орієнтації самі руйнують своє життя. Тоді Melovin відреагував на слова Федишин.


elegantwoman.kyiv.ua






1111529