Андрій Задворний зробив собі ботокс: чому переможець Холостячки-2 і колишній Злати Огнєвіч наважився на зміни

14.09.2024   07:30    988

Відомий український блогер Андрій Задворний розповів про процедуру ботоксу, яку нещодавно зробив. Знаменитість виправив зморшки, які були на його обличчі.

Андрій Задворний, відомий український блогер і підприємець, розповів про косметологічні процедури, на які наважився не так давно. Знаменитість вколов у шкіру на обличчі ботокс, аби позбутись від вікових змін. Про те, як минула процедура та якими результатами вона його порадувала, колишній наречений Злати Огнєвіч розповів на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

Останні новини:  Тейлор Свіфт і Тревіс Келсі стали персонажами дитячої книги

Задворний вколов ботокс

У своєму Інстаграм-блозі Андрій Задворний опублікував кадри, на яких лежить у кабінеті косметолога. Знаменитість чекав, поки лікар зробить йому так званий укол краси – введе ботокс для того, аби розгладити поверхню шкіри. За словами знаменитості, процедура минула швидко, а результати його дійсно порадували. Задворний помітив, як на його обличчі зникли мімічні зморшки.

Останні новини:  Назар Грабар прокоментував, як пережив втрату брата
Андрій Задворний з Холостячки-2 зі Златою Огнєвіч зробив собі ботокс на обличчі

Пізніше у своїх Інстаграм-історіях знаменитість поділився емоціями. Він розповів, що наважився на процедуру для того, аби позбутись від мімічних зморшок. Чоловік розповів, що ботокс йому вводили у чоло, зону між бровами, а також у зону біля очей. За словами Задворного, в нього почали з’являтись вікові зміни, хоча й набагато пізніше, ніж вони зазвичай з’являються на шкірі у більшості чоловіків.

Андрій Задворний з Холостячки-2 зі Златою Огнєвіч зробив собі ботокс на обличчі

На ботоксі знаменитість не зупинився. Андрій Задворний також вирішив вколоти вітаміни у шкіру під очима. Роблять таку процедуру не просто так – це потрібно для загального покращення стану шкіри та повернення тонусу. За словами Задворного, у нього все ще є трішки синців у місцях, куди вводили препарати, але зовсім скоро вони мають пройти, а залишаться тільки позитивні результати.





odnaminyta.com

Останні новини:  Кейт Міддлтон повідомила, що завершила хіміотерапію, та замилувала відео з чоловіком і дітьми





1111529