Позашляховик Land Rover Discovery стане сімейним автомобілем, скопійованим з мінівену

29.08.2024   08:00    468

Land Rover має намір переглянути характер позиціонування позашляховика Discovery. Це рішення обумовлено тим, що, як мінімум, частину покупців у цієї моделі забирає Defender. Зокрема, зараз попит на Land Rover Defender 2024 тільки в США впав майже в 5 разів.

Салон Land Rover Discovery

Представники британської марки повідомили, що після зміни поколінь автомобіль може бути «орієнтований на сімейні цінності». У цьому Discovery збереже ряд особливостей, властивих поточній модифікації. Так, автомобіль точно виділятиметься своїми позашляховими здібностями. Проте, судячи з останніх заяв представників Land Rover, на британську модель очікують масштабні зміни.

Останні новини:  Jeep Avenger отримав низьку оцінку в краш-тестах Euro NCAP

Позашляховик Land Rover Discovery

За попередніми даними, майбутній Discovery проектуватимуть з огляду на мінівени. Немає жодної офіційної інформації про те, як Land Rover планує реалізувати цю ідею. Разом з тим новий Discovery, швидше за все, буде більше кросовером, ніж мінівеном.

Незалежно від того, як розвиватиметься даний автомобіль, вже відомо, що він вийде в кількох виконаннях з різними силовими агрегатами. Британська модель точно збереже бензинові двигуни, але покупцям також запропонують повністю електричну версію Discovery.

Останні новини:  Тренди майбутнього: Як штучний інтелект змінює автомобільну галузь


wheel-news.com