Просторий салон та “робот”: новий позашляховик JETOUR T2 їде в Україну

14.09.2024   08:31    184

Офіційний дистриб’ютор JETOUR в Україні – ТОВ «АВТО МОТОР ГРУП» (входить до складу «УКРАВТО ГРУП») анонсує нову модель в лінійці бренду – позашляховик JETOUR T2. Новий повнопривідний позашляховик стане першим з серії T на українському ринку. Старт продажів JETOUR T2 в Україні відбудеться в жовтні 2024 року. Ціни на нову модель будуть оголошені ближче до офіційного старту продажу.

 

Назва T2 несе в собі додаткове тлумачення та цінності. Що ж вона означає? Літера «T» представляє злиття різних термінів, пов’язаних із позашляховими властивостями та подорожами.

Останні новини:  Український виробник випустив два спецавтомобілі для комунальників

Новий автомобіль оснащується чотирициліндровим двигуном 2,0 TGDI потужністю 245 к.с. і крутним моментом 375 Н·м, що працює в парі з роботизованою 7-ступінчатою коробкою передач 7DCT з подвійним мокрим зчепленням.

Новинка має виразний та агресивний дизайн екстер’єру, який підкреслюють передні матричні фари та задні світлодіодні ліхтарі. Автомобіль буде оснащено 20-дюймовими колісними дисками.

Інтер’єр JETOUR T2 – це ретельно продуманий простір, створений для комфортних подорожей всією родиною. Зручний і функціональний салон оздоблений високоякісними матеріалами з еко-шкіри. Перед водієм розташовані два дисплеї та консоль із селектором вибору режимів руху. Багатофункціональне кермо, ергономічні сидіння та атмосферне світлодіодне підсвічування забезпечують додатковий комфорт для водія та пасажирів навіть у найдовших подорожах.

Останні новини:  Поліція попередила водіїв про небезпеку на дорогах під Києвом

Габаритні розміри моделі JETOUR T2 по довжині сягають 4785 мм, по ширині 2006 мм, висота 1880 мм, колісна база – 2800 мм, що забезпечують підвищену місткість салону, а відчуття простору додатково посилюється за рахунок панорамного даху.

Для зручності повсякденних перевезень автомобіль пропонує 8 металевих та 6 пластикових точок кріплення в багажнику, які дозволяють надійно зафіксувати всі необхідні речі. Використання екологічно чистих матеріалів, двозонний клімат-контроль, ефективний фільтр очищення повітря гарантують свіжість в салоні без неприємних запахів.




Серцем 15,6 дюймового сенсорного дисплею мультимедійної системи є продуктивний процесор Qualcomm Snapdragon з 8-ми ядерним чіпом, який оптимізовано для забезпечення балансу між продуктивністю та споживанням енергії. Автомобіль також підтримує Apple CarPlay та Android Auto.

Останні новини:  Скандальний шеф-дизайнер BMW перейде до Rolls-Royce

Новинка від JETOUR вже незабаром буде готова підкорювати українські дороги та бездоріжжя, завойовуючи серця автолюбителів, слідкуйте за новинами на нашому сайті про офіційний початок продажів.



autogeek.com.ua






1111529