Росія в ООН заявила, що готова воювати "з усім НАТО"

14.09.2024   08:42    4062

Росія в ООН заявила, що готова воювати з усім НАТО

Фото: Скриншот відео

Правлячий режим РФ відновив свою риторику, спрямовану на залякування країн заходу

Постпред РФ в ООН Василь Небензя стверджує, що дозвіл на удари по російській території — це нібито «пряма війна».

Росія нібито готова «воювати з усім НАТО разом». Про це заявив на Раді безпеки ООН постійний представник РФ у цій організації Василь Небензя.

Останні новини:  Кремль відреагував на можливий замах на Трампа

Представник країни-агресора пожалівся, що Україна б’є по російській території за так званими «межами зони бойових дій», зокрема по «цивільній інфраструктурі» РФ. Однак він не згадав, що сама Росія не обмежується «зоною бойових дій» і обстрілює ракетами і дронами всю територію України аж до Львова.

Останні новини:  На Росії у 2024 році впали темпи вербування в армію, – британська розвідка

Росіянин запевняє, що якщо Захід дозволить Україні використовувати західну зброю для ударів углиб території РФ, це буцімто «принципово» змінить відносини Кремля із «західним табором».

Постпред РФ намавався переконати учасників засідання, що дозвіл означатиме, що з цього моменту країни НАТО «починають пряму війну з Росією».

«У цьому випадку ми, зрозуміло, будемо змушені ухвалювати відповідні рішення з усіма наслідками, що випливають із них для західних агресорів, — стверджує Небензя.

Останні новини:  Путін збільшив чисельність армії РФ до 1,5 мільйона військових

Російський «дипломат» запевняє, що обирати цілі та програмувати ракети для таких ударів українці начебто «не здатні», і це можуть робити «тільки військовослужбовці НАТО».

korrespondent.net




1111529