Нова аварія: електрична вантажівка Tesla Semi загорілася на трасі

21.08.2024   22:09    395


Згідно з повідомленням CAL FIRE Nevada-Yuba-Placer Unit, електрична вантажівка Tesla Semi загорілася на шосе поблизу кордону штатів Каліфорнія та Невада.

Про те, як саме почалася пожежа та чи постраждав хтось з екіпажу авто, нічого не повідомляється. Навіть незрозуміло, чи загорілася першою вантажівка чи вантаж, оскільки пожежник згадав про “пожежу літій-іонної батареї”, але відомо, що вантажівки Tesla перевозять акумуляторні блоки з заводу Tesla в Неваді на завод у Фрімонті, Каліфорнія.

Останні новини:  Експерти назвали 5 найефективніших способів скоротити витрати на бензин

Пожежа комерційного електромобіля Tesla, попередньо, зокрема пошкодила й відсік літій-іонних акумуляторів на вантажівці.

Зазначається, що пожежа тривала кілька годин, а пізніше на трасі була помічена бригада з ліквідації небезпечних матеріалів, яка збирала те, що залишилося від вантажівки Tesla.

Заявлено, що інцидент буде розслідуватись, щоб вияснити усі причини та наслідки пожежі. Зазначається, що зараз на дорогах експлуатується лише кілька десятків вантажівок Tesla Semi, більшість із яких використовуються у власних потребах компанією Tesla.


autogeek.com.ua

Останні новини:  Названо 5 найефективніших способів скоротити витрати на бензин