Toyota вивела на дорожні випробування прототип «зарядженої» GR Corolla

12.09.2024   17:00    261

У Мережі з’явилися перші фотографії із дорожніх випробувань, на які вийшов прототип нової Toyota GR Corolla 2025 року. Автомобіль лише частково прихований камуфляжем. І це вже викликало певні запитання. Низка джерел заявляє, що Toyota зараз працює над черговою версією GR Corolla. При цьому не виключено, що японська компанія розпочала рестайлінг хетчбека.

Останні новини:  В Україні прогнозують падіння продажів авто з пробігом

Прототип нової Toyota GR Corolla 2025 року

Такі питання виникли частково тому, що GR Corolla нещодавно була модернізована. Причому минулого разу виробник оснастив хетчбек новою 8-ступінчастою автоматичною КПП та переробив двигун. Крім того, прототип, що тестується, багато в чому схожий на актуальну версію GR Corolla. Зокрема у них практично однакові бампери: зміни у новинки практично непомітні. З іншого боку, не виключено, що на випробування вийшов ранній зразок. Тому, можливо, згодом змін буде більше.

Останні новини:  Поліція попередила водіїв про небезпеку на дорогах під Києвом

Нагадаємо, що в рамках попереднього оновлення Toyota переробила передній бампер, покращивши як аеродинаміку, так і охолодження. Також хетчбеку додали систему управління запуском та переробили підвіску, доповнивши їх пружинами відбою та новими стабілізаторами.

Нова Toyota GR Corolla

Під капотом у японської моделі зараз розміщується 1,6-літровий турбований двигун. Його максимальна віддача після нещодавньої модернізації зросла до 300 к.с., а крутний момент досягає 400 Н*м.

Останні новини:  Вантажівки Renault Trucks отримали кузовні надбудови від українських майстрів


wheel-news.com






1111529