Гібридний кросовер Lynk & Co 01 суттєво оновився: отримав більш потужний мотор і новий інфотеймент

12.09.2024   15:00    225

Компанія Lynk & Co представила оновлену версію кросовера 01 на європейському ринку. Авто отримало суттєво модернізовану гібридну силову установку, а також вдосконалену інформаційно-розважальну систему.

Зовнішній вигляд оновленого Lynk & Co 01 майже не змінився, кросовер отримав лише глянцеву чорну решітку радіатора, новий дизайн коліс і переглянуту світлодіодну графіку задніх ліхтарів. Крім того, палітру кольорів було розширено за рахунок додавання нових варіантів Crystal White, Sparkling Black і Mineral Green Metallic.

Останні новини:  Зовнішність гібридного кросовера Renault Austral розкрили до прем’єри

Усередині прописався більший 15,4-дюймовий сенсорний екран. Нова інформаційно-розважальна система працює на чіпі Qualcomm Snapdragon 8155, що робить її значно швидшою, ніж раніше. Дизайнери Lynk & Co також додали фізичні кнопки на кермо, що полегшило життя водія.

Сукупна потужність Lynk & Co 01 тепер становить 276 к.с. і 535 Нм, що помітно більше порівняно з 257 к.с. і 425 Нм до оновлення. Компанія не вдалася в подробиці, але новинка, ймовірно, буде оснащена 1,5-літровим трициліндровим двигуном з турбонаддувом і електродвигуном.

Останні новини:  Експерт пояснив, чому авто з дизельними двигунами надійніше, ніж із бензиновими

Lynk & Co 01 спочатку був представлений у Китаї ще в 2017 році, а в 2021 році отримав оновлення, що збіглося з його європейським запуском. Електрифікований компактний кросовер має спільну платформу з Volvo XC40/C40, Polestar 2 і Lynk & Co 05. Очікується, що оновлена ​​версія надійде в продаж на європейських ринках найближчими місяцями.


autogeek.com.ua

Останні новини:  Вантажівки Renault Trucks отримали кузовні надбудови від українських майстрів





1111529