З’явилися перші фото Mazda EZ-6

12.07.2024   22:00    17


17 липня з конвеєра почнуть сходити перші товарні Mazda EZ-6, які будуть доступні з гібридною та електричною трансмісією. Автомобіль збудовано на платформі Changan EPA. Китайські ЗМІ називають автомобіль седаном, але насправді це ліфтбек із дизайном купе, у якого задня лінія даху плавно переходить на кришку багажника. У автомобіля приховані дверні ручки.

Габарити складають 4921х1890х1485 мм, а колісна база – 2985 мм. У салоні розташовані РК-екран приладів та 14,6-дюймовий центральний екран інформаційно-розважальної системи. Салон практично позбавлений кнопок, вони залишилися лише на рульовому колесі та дверях.

Останні новини:  В Україні з’явився новий штраф для водіїв: він може стати популярним

На центральній консолі є два місця для смартфонів із зарядкою. У салоні широко використовуються матеріали, схожі на шкіру та замшу. Комп’ютерна частина побудована на базі Qualcomm Snapdragon 8155. Автомобіль оснащений аудіосистемою Sony з 14 динаміками, 64-колірним підсвічуванням, передніми сидіннями з функцією нульової гравітації та панорамний дах.

Раніше повідомлялося, що електромобіль зможе проїжджати 600 км на одній зарядці, а повністю заряджений та заправлений гібрид зможе проїхати понад 1000 км. Гібридна версія використовує той же двигун JL473QJ від Changan, що й Deepal SL03. Пікова потужність становить 70 кВт, при цьому двигун використовується лише як генератор.

Останні новини:  Volkswagen представив бюджетний кросовер із довічною гарантією та витратою пального 5.7 літрів на 100 км

Колеса рухаються електродвигуном потужністю 160 кВт, встановленим на задній осі. Повністю електрична версія використовує електродвигун MSED04 потужністю 190 кВт, вироблений Changan Mazda Engine Company Ltd, встановлений на задній осі. Обидві версії використовуватимуть літій-залізо-фосфатні акумуляторні батареї. Ціни поки що не повідомляються.


portaltele.com.ua