Як концерти у Європі цієї осені варто відвідати

16

Літо у самому розпалі – у тому числі і концертне – і вже минуло чимало цікавих івентів. Але попереду осінь, у в плані виступів відомих артистів вона буде не менш насиченою, ніж літо. Пропонуємо вашій увазі топ-5 відомих музикантів, концерти яких ви можете відвідати восени 2024 року в Європі.

ТОП-5 концертів у Європі цієї осені

  1. Джастін Тімберлейк

В рамках туру “The Forget Tomorrow World Tour” Джастін Тімберлейк дасть концерти у Швеції, Німеччині та Франції. Турне присвячене останньому на даний момент альбому “Everything I Thought It Was”, який вийшов навесні 2024 року. Поп-виконавець підготував велику програму зі старих хітів та нових пісень, які вже встигли завоювати серця величезної армії фанів в усьому світі.

  1. Браян Адамс

Канадський музикант останнім часом не дуже часто радує європу своїми виступами, але осінню 2024 ви можете “спіймати” його в Нідерландах, Німеччині, Франції, Люксембурзі, Польщі, Чехії, Угорщині, Туреччині, Австрії, Італії, Швейцарії, Іспанії та Португалії – осінній графік дуже щільний, тож ви маєте нагоду потрапити на шоу одного з найвидатніших артистів сьогодення.

  1. Deep Purple

Легенди рок-музики не поспішають на пенсію, вони продовжують радувати фанів новими піснями. В липні анонсовано вихід нового альбому з лаконічною назвою “=1”, а також тур в його підтримку. Тур триватиме аж до листопада включно, легендарні музиканти відвідають з концертами цілий ряд європейських країн, серед яких Польща, Німеччина, Бельгія, Нідерланди, Люксембург, Франція та Великобританія.

  1. KALEO

Восени ісландські рокери повертаються із США, де у них прямо зараз великий тур, щоб дати концерти в Європі. В рамках “Payback tour” музиканти відвідають Португалію, Іспанію, Францію, Люксембург, Бельгію, Францію, Великобританію, Швейцарію, Угорщину, Австрію, Німеччину, Італію, Чехію, Нідерланди, Польщу, Данію, Швецію та Норвегію.

  1. Валерій Меладзе

Чи не найвідоміший на пострадянському просторі співак активно гастролює Європою, і восени прихильників Валерія Меладзе чекає ряд концертів у Румунії, Болгарії, Франції та Данії. Більше того – очікується ще більше івентів підкорювача жіночих сердець, і найближчим часом концертна географія артиста буде розширюватися.

Де купити квитки на концерти в Європі на осінь 2024

Придбати офіційні білети на концерти вітчизняних та закордонних музикантів у Європі осінню 2024 року ви можете на сайті https://besteventseurope.com. Це онлайн-каса, де ви можете купити квитки на івенти у вашому місті всього за декілька хвилин без реєстрації та низькою комісією.