Гарріс випереджає Трампа на 2% - опитування Reuters/Ipsos

25.07.2024   13:22    20

 Дані опитування Reuters/Ipsos засвідчили, що віцепрезидентка США Камала Гарріс випереджає кандидата на президентську посаду від Республіканської партії Дональда Трампа на два відсотки.

Про це повідомляє Reuters, передає Укрінформ.

Згідно з дослідженням, Гарріс підтримують 44% респондентів, Трампа – 42%. Різниця перебуває в межах 3-відсоткової статистичної похибки.

Близько 56% респондентів погодилися з твердженням, що 59-річна Гарріс “має гострий розум та здатна долати труднощі”, а про 78-річного Трампа сказали те саме 49% опитаних.

Останні новини:  США оголосили про нову допомогу Україні

Опитування було проведене 22-23 липня, після з’їзду Республіканської партії, на якому Трампа офіційно номінували як кандидата у президенти, і після оголошення Джо Байдена про вихід із виборчих перегонів і підтримку кандидатури Гарріс.

Попереднє опитування, проведене 15-16 липня, показало, що Гарріс та Трамп мали по 44%, а в опитуванні від 1-2 липня Трамп випереджав Гарріс на один процентний пункт.

Останні новини:  Telegram змінює правила після арешту Дурова

Згідно з першим опитуванням Morning Consult, проведенм після рішення Байдена, за Трампа були готові проголосувати 47% американців, а за Гарріс — 45%.

Фото: Getty Images


news-xl.net