Патрульний назвав автомобілі, на які поліція не звертає уваги на дорозі

08.09.2024   00:14    8614

Мало хто з українських водіїв буде радий зустрічі з поліцією на дорозі і, вже тим більше, якщо інспектори вирішать зупинити його автомобіль. Однак варто знати, що патрульні звертають увагу далеко не на всі підряд транспортні засоби. Деякі машини їх взагалі майже не цікавлять. Досвідчений патрульний розкрив перелік таких авто, повідомляє «Твоя машина».

Останні новини:  Правила догляду за автомобільним склом від експерта

За його словами, насамперед увагу поліцейських привертають статусні автомобілі преміальних марок. На таких часто їздять забезпечені водії, які мають неоплачені штрафи ПДР, для яких чергове стягнення буде сущою дрібницею. Час для них дорожчий, тому вони навряд чи влаштовуватимуть розбірки з інспектором заради 300-500 гривень.

Останні новини:  Ці вживані автомобілі продаються за 300000 грн майже в ідеальному стані

Також поліцейський зізнався, що машини з непримітним забарвленням гальмують рідше, оскільки вона губиться в загальному потоці. Водночас яскраві та помітні кольори привертають увагу патрульних, як і чорні автомобілі.

Крім того, автомобілі без тонування набагато рідше привертають увагу інспекторів, ніж машини із затемненими вікнами. Незважаючи на те, що тонування скла в межах встановлених норм не заборонено, такі авто все одно притягують погляд.

Окремо патрульний звернув увагу на машини з гучною музикою в салоні та сильним вихлопом. У інспекторів можуть виникнути сумніви в законослухняності водія і легальності переобладнання таких авто.

Останні новини:  Які мотоцикли купували українці в серпні


autotheme.info






1111529