Гарріс мінімально випереджає Трампа в ключових штатах: результати опитування

07.09.2024   18:41    724

Віцепрезидентка Сполучених Штатів Америки Камала Гарріс несуттєво випереджає кандидата в президенти Америки від Республіканської партії Дональда Трампа у так званих ключових штатах. Саме результати голосування у цих штатах зазвичай вирішують долю президентських виборів.

Про це йдеться в опитуванні CNN/SSRS, опублікованому в середу, 4 вересня. Згідно з опитуванням, Гарріс випереджає Трампа у штатах Вісконсин, Джорджія, Мічиган та Невада.

Останні новини:  Нідерланди можуть змусити українців повернутися додому

Водночас перевага американської віцепрезидентки у межах або ледве за межами статистичної похибки.

У Пенсильванії Гарріс і Трамп мають по 47% голосів, а в Аризоні, як зазначається, республіканець випереджає демократку на 5 відсоткових пунктів.

Останні новини:  Негода в Австрії: дощі зруйнували дві дамби, деякі населені пункти затоплено

У всіх ключових штатах виборці більше довіряють республіканському кандидату в питаннях економіки та імміграції. Натомість Гарріс випереджає Трампа в питаннях захисту демократії та репродуктивних прав.

Окрім того, як ідеться у результатах опитування, понад половина виборців у ключових штатах заявили, що погляди та політика Трампа є надто екстремістськими. Щодо Гарріс так висловилось трохи менше від половини респондентів.

Останні новини:  Румунія закликає ЄС розділити тягар допомоги Україні та Молдові в енергетичній сфері


expert.in.ua




1111529