Дуа Ліпа заперечує звинувачення у використанні фонограми на своєму концерті

02.07.2024   12:00    374


Співачка та її бойфренд були помічені у VIP-зоні Гластонбері після її виступу на Пірамідальній сцені Співачка та її бойфренд були помічені за розмовою з друзями у VIP-зоні ферми Ворті перед тим, як позувати для фотографій.

7924_6.jpg (28.01 Kb)

У суботу Дуа була помічена сигарету, що курить, в той час як її бойфренд Каллум міцно обіймав її, поки вона відпочивала на Гластонбері після свого виступу напередодні ввечері.

Останні новини:  Гайді Клум і Том Кауліц влаштували побачення на Ейфелевій вежі

Це сталося після того, як Дуа рішуче заявила газеті The Mail on Sunday: «Я не використовую фонограму» після того, як фанати звинуватили її в цьому під час її виступу на Гластонбері.

Для 28-річної співачки виступ на знаменитій Пірамідальній сцені мріяв. Але її виступ перед десятками тисяч шанувальників у п’ятницю було затьмарено звинуваченнями в тому, що вона не співала наживо.

Останні новини:  Вся правда про особисте життя Олі Полякової, яка не приховує молодих коханців

Однак коли наш репортер зустрівся з нею у VIP-зоні вчора, вона відмахнулася від критики.

«Я не використовую фонограму», — сказала володарка премії «Греммі», святкуючи свій успіх зі своїм бойфрендом, 34-річним актором Каллумом Тернером, в ексклюзивному барі на фестивалі Ворті-Фарм.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Dua Lipa Tour 🌍 (@dlipatour)




Співачку звинуватили у використанні фонограми ті, хто дивився трансляцію фестивалю на ВВС у п’ятницю ввечері.

Останні новини:  Сінді Кроуфорд показала дорослого сина

«Уявіть, що ви платите всі ці гроші, щоб поїхати на Гластонбері, стояти там і дивитись, як Дуа Ліпа зображує пісню під фонограму і навіть не співає її. Як погано», — сказав один із них.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Dua Lipa Tour 🌍 (@dlipatour)


bilshe.com