Alfa Romeo виведе на авторинок України конкурента BMW X1 і Audi Q3

05.07.2024   19:32    28

Alfa Romeo Tonale, компактний преміальний кросовер довжиною 4,5 метри, вирізняється виразним дизайном та багатим оснащенням. В Україні ця модель буде доступна у версії з 160-сильним гібридним двигуном.

Дизайн та Конкуренти

Нова Alfa Romeo Tonale – це конкурент таких моделей, як Audi Q3 та BMW X1. Довжина автомобіля складає 4,53 метри, і він має характерний дизайн з довгим капотом, вузькими фарами та фірмовою решіткою радіатора у формі “дзьоба”.

Останні новини:  У Києві помітили найбільший і найдорожчий кросовер Lexus

Інтер’єр та Простір

Салон Tonale поєднує класичний дизайн з сучасними елементами, такими як дисплеї на передній панелі. Багажник кросовера вражає своїм об’ємом, який варіюється від 500 до 1550 літрів.

Alfa Romeo Tonale Plug-In Hybrid Q4

Технічні Характеристики

В Україні Alfa Romeo Tonale буде доступний у передньопривідній модифікації з 1,5-літровим турбомотором потужністю 160 кінських сил, доповненим “м’якою” гібридною установкою. Автомобіль розганяється до 100 км/год за 8,8 секунд і може досягти максимальної швидкості 212 км/год. Витрата пального складає 5,8 л/100 км у місті та 5,6 л/100 км на трасі.

Останні новини:  Від початку 2024 року в Україні зареєстрували понад 50 елітних авто загальною вартістю 12 млн доларів

Комплектації та Оснащення

Модель буде представлена у декількох добре оснащених версіях. Базова комплектація Alfa Romeo Tonale Veloce (вартістю 1 762 500 гривень) включає матричні фари, 19-дюймові диски, безключовий доступ, двозонний клімат-контроль, шкіряний салон, камеру заднього виду, парктронік, датчики дощу та світла, підігрів сидінь та керма, електроприводи сидінь та дверей багажника, а також набір систем безпеки.

Alfa Romeo Tonale

Варіант Tributo Italiano (вартістю 2 312 100 гривень) додатково включає преміальне внутрішнє оздоблення, панорамний дах, акустичну систему Harmann Kardon, паркувальний автопілот та систему напівавтономного водіння.

Останні новини:  Новий електричний Porsche Macan представлено в Україні: комплектації та ціни

Alfa Romeo Tonale обіцяє стати гідним вибором для тих, хто шукає стильний, добре оснащений і технологічно просунутий компактний кросовер.


avtosota.com