Чи був роман в Олі Цибульської з Дзідзьо, а в Могилевської з Владом Ямою

02.07.2024   20:30    592

Оля Цибульська та Дзідзьо

Дуети двох співаків виглядали доволі пікантними, тож було дуже схоже на те, що між зірками промайнула іскорка романтики. Коли Оля Цибульська показала сина, всі ахнули – хлоп’я в окулярах дуже сильно нагадувало Михайла Хому.

Розлучення Dzidzio зі Славією лише підсилило підозри широкого загалу. Згодом Цибульська показала свого чоловіка, з яким буцімто знайома з дитинства й живе разом багато років. З приводу роману з Михайлом Оля відзначила, що ніколи б не дозволила собі зустрічатися з одруженим чоловіком:

Останні новини:  Пустунка Олена Філонова топлес загадала українцям кулінарну загадку

“Історія коханки – це точно не моя, тому що я за піс…ном у черзі стояти точно не буду”.

Сам Дзідзьо згодом підтвердив, що у них з Олею виключно професійні стосунки:

“Оля для мене професійна людина, яка дуже багато пройшла. Вона створювала сама себе”.

Наталія Могилевська і Влад Яма

Коли брала участь у “Танцях з зірками”, співачка обрала собі до пари молодого хореографа. Їхні танці на паркеті були настільки пристрасними, що поповзли чутки про роман між двома знаменитостями.

Останні новини:  У мережі з’явилося свіже відео з Олегом Винником

Пара довго тримала інтригу, ще більше розпалюючи уяву прихильників, хоча частенько продовжували виступати разом, зазвичай, під пісні Наталії. Урешті Могилевська розчарувала фанів:

“І хоча нам із Владом приписували роман, нічого подібного між нами ніколи не було. Ми були й залишаємось гарними друзями”.

Та згодом з’ясувалося, що артистка приховала правду. За 13 років в ефірі “Танців з зірками 11” Влад, який перебував у журі проєкту, привселюдно зізнався:

“Чи був у нас з Наталкою роман? Так, звісно, був”.


odnaminyta.com

Останні новини:  Колишня Володимира Остапчука, Катя Репяхова та Оля Мартиновська показали свої діряві піжами