З повним приводом та гібридною силовою установкою: названо офіційний автомобіль 50-го саміту країн G7

16.06.2024   15:33    443

Maserati Grecale став офіційним автомобілем 50-го саміту G7, що відбувається під головуванням Італії в Борго-Егнація, муніципалітет Фазано-ді-Пулья, з 13 по 15 червня 2024 року. Під час однієї з найважливіших та найзначніших інституційних подій світу, Maserati Grecale визнаний ідеальним автомобілем для офіційних заходів: автомобіль, з яким “кожен день особливий” у всіх його проявах.

Останні новини:  Поліція нагадує: що заборонено пішоходам на дорогах України

 

Парк з 20 автомобілів Grecale у версії Modena супроводжуватиме представників країн-учасниць під час їхніх переміщень на саміті, забезпечуючи комфорт та елегантність, властиві справжньому італійському позашляховику від Maserati (100% “Made in Italy”).

Всі автомобілі в кольорі чорний металік (Storm Black), мають чорний шкіряний салон із сірою строчкою, тоноване скло задніх дверей та 20-дюймові диски чорного глянцевого кольору з червоними гальмівними супортами, що яскраво виділяються.

Останні новини:  Rolls-Royce показав новий 1496-сильний танковий V10

Завдяки 4-циліндровому двигуну потужністю 330 кінських сил та системі “м’якого гібриду”, Grecale у версії Modena втілює концепцію інновацій, універсальності та розкоші, забезпечуючи неперевершені враження від щоденного водіння.

У прес-центрі, розташованому на території виставкового центру Fiera del Levante в Барі (Bari), Maserati представляє два автомобілі: GranTurismo Trofeo, справжню ікону бренду Maserati, у кольорі Giallo Genio; та суперспортивний автомобіль спайдер MC20 Cielo у синьому кольорі Blue Victory.



autogeek.com.ua

Останні новини:  Порушує кожен другий: кому з водіїв в Україні загрожує штраф 510 гривень