Як виглядає дружина Андрія Шевченка, яка до нього зустрічалася з Берлусконі

15.06.2024   23:30    610

Дружиною українського футболіста Андрія Шевченка являється американська модель Крістен Пазік. Колись жінка ледь не вийшла заміж за Берлусконі-молодшого та покинула його заради Шевченка.

Андрій Шевченко – мабуть найвідоміший український футболіст, який здобув світову славу. Чоловік зміг не лише побудувати блискавичну спортивну кар’єру, а й створив міцну родину.

Дружиною Андрія Шевченка стала відома американська модель польського походження Крістен Пазік. Вони познайомилися на світській вечірці, після якої між ними зав’язався роман.

Останні новини:  Оля Фреймут показала всіх своїх дітей

Андрій Шевченко та Крістен Пазік є прикладом щасливої родини для багатьох фанатів

Та все було не так просто. На момент зустрічі з Андрієм Крістен зустрічалася  із сином колишнього прем’єра Італії Сільвіо Берлусконі П’єром. Втім, пара розійшлася, через зраду Берлусконі, а Крістен переключила свою увагу на красунчика-футболіста Андрія Шевченка.

Вони зустрічалися 2 роки і зіграли таємне весілля у 2004 році, коли Крістен була вже на 6-му місяці вагітності. Весілля було без преси та великої кількості гостей. Молодята влаштували скромну церемонію на полі для гольфу, куди запросили лише найближчих друзів та родичів.

Останні новини:  Даша Квіткова блиснула фігурою у білизні

В жовтні 2004 року Крістен народила первістка Джордана.

Як виглядає єдина дружина Андрія Шевченка, яка раніше була топ-моделлю

Після цього подружжя ставали батьками ще тричі: у 2006-му народився син Крістіан, у 2012-му Олександр, а у 2014-му наймолодший Райдер-Габріель.

Андрій Шевченко показав своїх красенів-синів від дружини-американки

Після весілля з Шевченком Крістен Пазік покинула подіум і зайнялася сім’єю. Але згодом дружина футболіста вирішила відкрити власний бізнес і стала власницею магазину одягу та аксесуарів у США.




Останні 15 років Андрій Шевченко з сім’єю проживає у Лондоні. Там вони живуть у просторому маєтку. Старшому сину Шевченка 19 років, наразі хлопець здобуває престижну вищу освіту у Єлі. А ось 17-річний син Андрія Крістіан вирішив піти по стопам батька і також стати футболістом. Нещодавно хлопець заключив свій перший серйозний контракт з футбольним клубом “Уотфорд”.

Останні новини:  Найцікавіші факти про Ніколь Кідман, якій виповнюється 57 років


odnaminyta.com