Хореограф Влад Яма розлютив українців жартом про закінчення війни

21.06.2024   09:00    5184

Український хореограф Влад Яма, який на початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну переїхав жити до США, знову потрапив під шквал критики через свої неоднозначні висловлювання та дії в соціальних мережах.

На своїй сторінці в Instagram Яма опублікував цитату відомого українського журналіста Дмитра Гордона, де той у інтерв’ю ТСН заявив: “Я не пророк, але війна закінчиться цього року”.

 

 

Разом із цим Влад запустив опитування серед підписників щодо довіри до слів Гордона, що викликало неоднозначну реакцію аудиторії. Вибір саме цієї цитати в поєднанні з опитуванням виглядав як своєрідний жарт, що було сприйнято багатьма українцями як недоречний та нечутливий вчинок у такий важкий час.

Останні новини:  Як хода впливає на ваш настрій та здоров’я

Пост Влада Ями

Крім того, танцюрист поділився світлиною свого сина, який грає у баскетбол, з підписом: “Коли хочеться жити”. Ймовірно, таким чином він намагався передати своє бажання жити у мирі, а не в умовах війни. Проте цей жест теж викликав хвилю негативних коментарів, оскільки багато хто побачив у цьому певну зневагу до тих, хто залишився в Україні і кожного дня бореться за своє життя.

Пост Влада Ями

Хто такий Влад Яма та куди він подівався з початку війни в Україні

Варто зазначити, що Влад Яма – відомий український танцюрист, суддя телевізійних шоу “Танцюють всі!”, “Україна має талант”, “Танці з зірками” та “Модель XL”, а також член журі “Ліги Сміху”. З початку війни він живе у США, і, за чутками, заплатив велику суму прикордонникам, щоб покинути країну. Через це його неодноразово піддавали критиці, оскільки багато українців вважають, що відомі особистості мають залишатися в країні і підтримувати своїх співгромадян.




У соціальних мережах Влад з’являється рідко, оскільки кожна його поява супроводжується хвилею осуду. Хоча він кілька разів анонсував благодійні заходи, але вони проводилися російською мовою, що також викликало невдоволення у підписників. Багато хто вважає, що публічні особи мають демонструвати підтримку української мови та культури, особливо у такий важкий для країни час.

Останні новини:  Психолог розповів, до чого призводить відсутність інтимної близькості у жінок

Такі дії та висловлювання Влада Ями виглядають негарно з боку відомої особистості, яка покинула країну під час війни. Його поведінка викликає обурення серед українців як у країні, так і за її межами, оскільки відомі особистості мають бути прикладом мужності, патріотизму та підтримки свого народу у складні моменти.