Оля Фреймут показала всіх своїх дітей

21.06.2024   00:30    3003
Відома ведуча Оля Фреймут, яка понад два роки живе у Великій Британії, перестала приховувати обличчя своїх дітей від теленачальника Володимира Локотко.

Колись Оля Фреймут була зіркою українського телебачення та вела найрейтинговіші програми. Потім знаменитість переключилася на іншу сферу діяльності та стала “експертом з етикету” – написала книгу і почала випускати ролики, де в жартівливій формі розповідала, як повинні поводитися справжні леді та джентльмени. Паралельно знаменитість виховувала двох маленьких дітей, які з’явилися з роком різниці у шлюбі з теленачальником, продюсером та генеральним директором “Нового каналу” Володимиром Локотоко. Також в Ольги росла старша дочка Злата, що народилася від британського бізнесмена Ніла Мітчелла.

Останні новини:  Як хода впливає на ваш настрій та здоров’я

Зазначимо, що на відміну від професійної діяльності, своє особисте життя Фреймут не афішувала і довгий час не показувала особи молодших дітей – сина Валерія (2016 року народження) та дочки Євдокію (2017 року народження). Однак у 2024 році Ольга перестала приховувати своїх спадкоємців. Спочатку у Мережі з’явилася фотографія із дочкою.

Останні новини:  Психолог розповів, до чого призводить відсутність інтимної близькості у жінок
Оля Фреймут показала всіх своїх дітей

А напередодні Ольга Фреймут уперше показала 8-річного сина. Так, у мікроблозі телезірки у розділі “сториз” з’явився кумедний знімок, на якому можна побачити хлопчика, коли він з апетитом їсть італійську пасту.

Оля Фреймут показала всіх своїх дітей

“КОЛИ ЗЛАТА ЗА НЯНЮ”, – КОРОТКО ПРОКОМЕНТУВАЛА КАДР ФРЕЙМУТ.

Зазначимо, що старшій дочці Ользі Фреймут Златі Мітчелл вже виповнилося 18 років. Дівчинка вже давно веде свій власний блог у Instagram, де докладно розповідає, як протікає її життя в США. Цього року дівчина вже закінчила там школу і збирається вступати до ВНЗ.




 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от FreimutOlia (@freimutolia)

Нагадаємо, що Ольга Фреймут відправила старшу дочку до Америки, коли їй було лише 14 років. Комунікабельна Злата відразу ж знайшла там собі друзів і після навчання із задоволенням тусила з ними на вечірках. Деякі фото доньки Фреймут викликали шквал критики у Мережі. Дівчинку лаяли за поведінку та надто відверті вбрання, проте зіркова мама завжди заступилася за дитину.

Останні новини:  Тестостерон не допоможе чоловікам досягти успіху в житті