Акторка Кварталу 95 пояснила, чому не вибачилась після скандалу щодо жартів про ТЦК

01.07.2024   09:00    371

На початку минулого місяця студія “Квартал 95” опинилась в епіцентрі чергового скандалу. Темою для жартів одного з номерів “Єдиного Кварталу” став колишній керівник Рівненського ТЦК, в якого були службові романи.

Одну з ролей зіграла акторка Ірина Сопонару.

Ірина Сопонару про скандали навколо “Квартал 95”

Акторка прокоментувала два гучних кейси цього року: номер про керівника ТЦК, де вона грала, а також виступ Ірини Гатун та Юрія Великого про переселенку зі Скадовська. Сопонару впевнена — хейт навколо студії “Квартал 95” — не випадковий.

Останні новини:  Григорій Решетнік гнівно відповів на хейт через бронь від мобілізації

“Попередні роки “Квартал” ніхто не чіпав. Я розумію, звідки ростуть ноги. Це політичне замовлення. Тому що у нас на носі вибори президента, і хтось рветься до влади так, що готовий цей “Квартал” дискредитувати з усіх боків. Я не розумію, як можна не бачити зв’язку між цим”, — заявила Сопонару.

Також акторка зізналась, чому не стала вибачатися, коли суспільство висловлювало обурення, зокрема, в соцмережах.

Останні новини:  Х'ю Джекман переїжджає до Лондона назавжди

“Я не вірю, що у цього кейсу природні витоки. Тому що я впевнена на 100 відсотків, що це через політичні моменти, а не особисто до нас претензії через цей номер. Я не вірю, що це ідейний хейт”, — пояснила Сопонару.

Акторка також зазначила, що колектив студії “Квартал 95” нікого не хотів образити, бо це не є метою артистів. За словами Ірини, їм хочеться, щоб людям у цей складний час “було трошки веселіше”.

Останні новини:  Дружина Каньє Веста стала фігуранткою його судової війни проти експомічниці


ua-novosti.info