Skoda розкрила компактний електричний кросовер Elroq (ВІДЕО)

01.07.2024   18:31    328

Автомобіль ще показують у камуфляжі, але тепер ми знаємо його технічні характеристики. Elroq, побудований на тій же платформі MEB, що й старший Enyaq, буде доступний з чотирма різними силовими агрегатами. Версія Elroq 50 оснащена акумулятором об’ємом 55 кВт·год і електродвигуном потужністю 170 к.с., який приводить задню вісь. Elroq 60 має акумулятор на 63 кВт·год і електродвигун потужністю 204 к.с. Elroq 85x також з акумулятором на 63 кВт·год, але з повним приводом і 299 к.с.

Останні новини:  1300-сильний електросуперкар Yangwang U9 випробували на Нюрбургрингу (ВІДЕО)

Запас ходу циклом WLTP заявлений на рівні 560 км. Усі версії оснащені швидкою зарядкою, яка заряджає акумулятор від 10% до 80% менш ніж за 28 хвилин. Для зарядки вдома можна використовувати настінні зарядні пристрої Skoda потужністю до 11 кВт, що займає від 5,5 до 8 годин.

Останні новини:  Пасажирів розкидало по салону літака через турбулентність (відео)

У комплектацію входять проекційний дисплей водія, цифрова приладова панель діагоналлю 5,3 дюйма, 13-дюймовий екран мультимедійної системи і багажник об’ємом 470 літрів, який можна розширити до 1580 літрів. Навіть базова версія має світлодіодні фари, а як опція – фари LED Matrix з 36 окремими світловими сегментами. В комплект входять також різні системи безпеки та допомоги водієві, включаючи використання хмарних даних для функціональності Travel Assist та розширених функцій, що полегшують паркування. Нові функції включають віддалену парковку та функцію навчання паркуванню, що дозволяє автомобілю автоматично паркуватись у п’яти місцях з пробігом до 50 метрів через програму MySkoda.


uamotors.com.ua

Останні новини:  Як морпіхи знищують ворога під Вовчанськом (ВІДЕО)