Онучка народної артистки України Софії Ротару засвітилася в Італії

15.06.2024   22:00    292

Нині онучка Софії Ротару перебуває на відпочинку в Італії. Соня Євдокименко прогулялася вулицями Тоскани, вбравшись у легкий топ та джинси. Попри те, що тканини на цей мінівиріб пішло по мінімуму, коштує він аж $2100, тобто близько 90 тис. грн.

Одяг такий, що повністю оголює плечі та спину, але ж за бренд Miu Miu слід викладати ось такі шалені, як на думку українців, гроші. На сайті виробника можна знайти подібний лук тільки в іншому кольорі – денім. Цінник, сказати по правді, дещо шокує.

Останні новини:  Герой нового сезону шоу Холостяк розповів, як відреагує, якщо його кохана матиме дітей від попередніх стосунків
Онучка Софії Ротару вбралася в топ за 90 тис. грн

Звісно, дівчина може собі дозволити подібне лакшері життя й не думати про вартість речей. Адже покинула свого колишнього бойфренда, перспективного ITшника Дениса Жданова.

Тепер 22-річна Соня світиться виключно в компанії Макса Лернера. Молодик належить до династії американських мільярдерів. Тож якщо стосунки в молодят дійдуть до весілля, онука переплюне за статками зіркову бабусю.

Останні новини:  Дружина Бориса Джонсона показала фото із сімейної відпустки
Онучка Софії Ротару вбралася в топ за 90 тис. грн

Софії Ротару протягом життя довелося давати концерти ледь не щодня, аби тільки досягти в житті якогось комфорту. А її онучці, схоже, багатство впаде просто з неба. Макса можна зрозуміти. Таку красуню не кожного дня зустрінеш.

Соня вже вітала Лернера з днем народження в мережі, назвавши “моїм коханням”. Дочекаємося, якою буде відповідь чоловіка, що може собі дозволити дарувати найкоштовніші дарунки.

Останні новини:  Кіра Найтлі вперше за рік з’явилася на публіці
Онучка Софії Ротару вбралася в топ за 90 тис. грн

Новому обранцю дівчини 28 років. Він вивчав в університеті міжнародний бізнес. Тому невдовзі може стати на чолі мільярдного бізнесу, який започаткував його дідусь ще минулого століття.





odnaminyta.com