Дженніфер Лопес вразила своїм виглядом на Тижні моди в Парижі (фото)

27.06.2024   23:20    2394

Лопес зізналася, що любить бренд Dior і завжди з нетерпінням чекає виходу моделей на подіум. Незважаючи на всі проблеми, які зараз переживає, у Парижі вона мала вельми радісний вигляд.

Поки Бен Аффлек лаявся з папараці, його дружина Дженніфер Лопес після відпочинку в Італії вирушила до Франції і стала гостею Тижня моди в Парижі, відвідавши показ Christian Dior Haute Couture осінь/зима 2024-2025, пише People.

Тож не дивно, що для виходу в світ вона обрала образ від Dior. Лопес мала ефектний вигляд у коричневій сукні з поясом, асиметричним вирізом і спідницею А-силуету. Вона додала відповідний жакет і аксесуари: золоті босоніжки на високих підборах, чорні оперні шкіряні рукавички, чорну стьобану сумочку і чорні сонцезахисні окуляри. Її волосся було зачесане у високу зачіску, а обличчя обрамляло кілька кучерявих завитків. З прикрас артистка зупинилася на золотих сережках з діамантами.

Останні новини:  У приталеній блакитній сукні: 43-річна Періс Гілтон ефектно зʼявилася на публіці у Вашингтоні (фото)

Ті, хто уважно стежить за ситуацією навколо шлюбу Лопес і Аффлека, зазначили, що рукавички співачка одягла спеціально, щоб не демонструвати наявність або відсутність обручки.

На показі, куди її супроводжувала охорона, Дженніфер сіла в першому ряді поруч з генеральним директором Dior Дельфіною Арно і зіркою Blackpink Джису.

Останні новини:  Дочка Білла Гейтса підтвердила свої стосунки: хто став її обранцем (фото)

Незважаючи на проблеми в особистому житті, Лопес із задоволенням поспілкувалася з журналістами. Коментуючи свою появу на показі, вона зазначила:

“Я ніколи не знаю, чого очікувати, тому мені подобається приходити на покази мод”. Джей Ло додала, що вона “велика прихильниця Dior” і “дуже рада” бачити, які творіння з’являються на подіумі.

В Італії, де Дженніфер відпочивала одна протягом останніх кількох днів, її помітили на вечірці з друзями на човні в Позітано. Очевидці стверджували, що вона перебувала “у чудовому настрої”.

Останні новини:  У чорній сукні-водолазці, усипаній стразами: Ніколь Кідман відвідала показ от кутюр (фото)

Раніше Бен любив кататися на човні з Дженніфер. Він незабутньо відтворив культову сцену зі свого музичного кліпу Jenny From the Block 2002 року на мегаяхті вартістю $130 мільйонів, коли святкував свій день народження в Сен-Тропе 2021 року.