Як звузити пори на обличчі в домашніх умовах за допомогою петрушки

27.05.2024   21:00    16

Розширені пори на обличчі мають вельми негарний вигляд і не додають привабливості нікому, особливо жінкам. Тому прекрасна стать з ними намагається всіляко боротися. Є спеціальна косметика, яка дасть змогу істотно звузити пори. Але робити це цілком можна і народними методами, тим паче, що приготувати такі народні засоби можна без проблем із простих складових. Наприклад, з петрушки. Саме з цієї популярної зелені ми сьогодні й приготуємо просту маску для звуження пор.

Петрушка — доступна і дуже популярна зелень, дістати яку можна без проблем. І, якщо вона не росте на вашій дачній ділянці, то продається на ринку або в магазині. Саме вона допоможе нам досить швидко та ефективно впоратися з нашою проблемою.

Останні новини:  Як отримати роботу без попереднього досвіду: про це варто знати

Що знадобиться?

Компоненти такої маски всі гранично прості та доступні. Це:

  • пучок свіжої петрушки,
  • натуральний йогурт або кефір — 1 столова ложка.

Як приготувати маску з петрушки?

Пучок свіжої петрушки насамперед потрібно обов’язково добре помити. Адже маску ми накладатимемо на обличчя, тому особливо важливо, щоб усі компоненти були чистими та безпечними.

Читайте також:  Секрет довголіття знайшли в дешевому напої

Після того, як петрушку ви помили, її потрібно добре подрібнити до стану кашки і з’єднати з натуральним йогуртом (1 столовою ложкою) або кефіром.

Останні новини:  Астрологиня назвала чотири знаки, які постійно досягають мети

Як наносити маску з петрушки для звуження та очищення пір?

Приготований засіб з петрушки наносять на обличчя лише після чищення, минаючи при цьому зону навколо очей.

Витримують маску 20 хвилин. Далі її можна змивати. Але робити це потрібно не водою, а настоєм ромашки. Готується він також просто — на 1 склянку окропу ромашки знадобиться всього столова ложка.

Останні новини:  Досвідчені господині розповіли, як відмити гриль

Чим корисна така маска?

Крім того, що вона чудово справляється зі своїм основним завданням — звузити пори, маска зі свіжої петрушки допоможе ще очистити шкіру і позбавить її токсинів.

Проводити таку процедуру потрібно на тиждень лише 2-3 рази.