Аналітики назвали BMW і Kia найкращими автомобільними брендами

27.07.2024   08:42    22

JD Power оприлюднив своє останнє дослідження Automotive Performance, Execution and Layout (APEAL), яке демонструє відновлення задоволеності власників автомобілів після двох років зниження. Середній рейтинг задоволеності зріс до 847 балів, що на два пункти більше, ніж минулого року.

Особливо вражає, що задоволеність власників електромобілів, які не є Tesla, досягла рекордних 877 балів, перевищивши результат самих Tesla, який становить 870 балів.

Франк Хенлі з JD Power відзначив, що «традиційні виробники прислухалися до побажань клієнтів. Вони створюють покращені автомобілі з кращим внутрішнім простором, якіснішими матеріалами та спрощеними функціями».

Останні новини:  Новий BMW M5 став сейфти-каром MotoGP

Однак споживачі висловлюють невдоволення інформаційно-розважальними системами, які мають один з найнижчих рейтингів у галузі. Середній бал таких систем становить 805, що значно менше, ніж у Android Auto (832) і Apple CarPlay (840). Користувачі надають перевагу простим інтерфейсам, схожим на ті, що є на їхніх смартфонах.

Дослідження також показало, що споживачі більше задоволені преміальними брендами порівняно з масовими. Розкішні автовиробники отримали в середньому 870 балів, що значно перевищує середній показник масового ринку, який становить 838 балів. Задоволеність автомобілями масового сегмента зросла лише на один бал.

Останні новини:  Їх випустили лише 300: виявлено рідкісний 24-річний Ford Mustang в новому стані

Серед преміальних брендів найвищі оцінки отримали Rivian, Porsche та Jaguar, тоді як Polestar опинився на останньому місці з рейтингом 839 балів, порівнянним із такими марками, як Chevrolet, Dodge та Honda.

Серед масових брендів лідерами стали Mini, Ram та Kia, тоді як найнижчі оцінки отримали Jeep, Subaru та Mitsubishi.

BMW 7-Series була названа найкращим автомобілем загалом. Інші моделі BMW, такі як 2-Series, iX та X4, також отримали високі оцінки.

Kia домінувала серед моделей, отримавши нагороди для Carnival, K5, Forte, EV6 та EV9. До інших переможців відносяться Alfa Romeo Giulia, Ford F-Series Super Duty, Genesis GV60, Hyundai Santa Fe, Jeep Wagoneer, Land Rover Range Rover, Lexus LC/RX, MINI Countryman, Nissan Titan, Porsche Taycan та Toyota Tacoma.




Дослідження базується на відповідях 99 144 власників, опитаних через 90 днів після покупки автомобіля.

Останні новини:  Компанія Renault створила стильний електромод із класичного купе моделі 17

The post Аналітики назвали BMW і Kia найкращими автомобільними брендами appeared first on UaMotors — Все про автомобілі.


uamotors.com.ua