Астрологиня назвала чотири знаки, які постійно досягають мети

26.07.2024   15:00    23

25 липня відганяйте від себе тривожні думки. Будьте сміливі та рішучі. Від прийнятих зараз рішень залежить ваше найближче майбутнє.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

«День креативних і активних, — говорить астрологиня. — Дослухайтеся і придивляйтеся. Не дивуйтеся перепонам. Життя спрямовуватиме вас у правильне русло. Якщо щось не вдається, займіться іншим. Гроші надходитимуть із різних джерел. Із покупками щаститиме. Порадуйте себе обновками. Вас оточуватимуть хвастуни. Це дратуватиме. Ігноруйте таких знайомих. Нехай зустріч з ними не псує вам настрій. Особливим цей день може стати для Тельців, Левів, Скорпіонів і Водоліїв. Ці чотири знаки постійно досягають своїх цілей та завжди почуваються на коні. Щоб кохані не ображалися, що мало часу проводите з ними, залучайте їх до своєї роботи. Утримайтеся від нового курсу ін’єкцій, зачекайте з косметичними процедурами».

Останні новини:  4 знаки зодіаку, які вже в вересні можуть розірвати шлюб

Овен (21 березня — 20 квітня)

Не намагайтеся діяти всупереч обставинам. Якщо вас щось стримує, значить це на краще. Гроші не триматимуться кишені. Але ви достатньо зароблятимете, щоб не відчути фінансового дефіциту.

Телець (21 квітня — 20 травня)

Не час думати про весілля. Шлюб принесе більше проблем, ніж щастя. Ясно бачитимете, що вам заважає упевнено рухатися вперед. Задумайтеся, що насправді вам потрібно. Це вдалий період для складання планів на осінь.

Близнюки (21 травня — 21 червня)

Не відмовляйтеся від додаткових обов’язків. Це дозволить підвищити заробітки. Відрядження краще перенести. Воно виявиться безрезультатним і збитковим.

Рак (22 червня — 22 липня)

Щасливо проживуть цей день пари, які поважають бажання один одного. Ревнивцям буде непросто. Постійні звинувачення і підозри можуть зіпсувати стосунки. Не забувайте про повагу і довіру одне до одного.

Останні новини:  Найкращі способи позбутися шерсті домашніх тварин на одязі

Лев (23 липня — 23 серпня)

Нестача коштів не відчуватиметься. Повернуть борги. Прийміть пропозицію про нове місце роботи. Щоб розібратися, хто із партнерів вам насправді потрібен, поспілкуйтеся з кожним наодинці. Робіть вибір серцем.

Діва (24 серпня — 23 вересня)




Бережіть тепло родинного вогнища. Не пускайте у свою сім’ю хитрих людей. Ігноруйте плітки. Протезування чи видалення зубів плануйте на кінець тижня.

Терези (24 вересня — 23 жовтня)

Ваші оригінальні ідеї не всім будуть зрозумілими. Не намагайтеся комусь сподобатися. Деякий час доведеться плисти за течією. Не наражайте на небезпеку свою кар’єру і добре ім’я.

Скорпіон (24 жовтня — 22 листопада)

Поруч будуть надійні партнери по бізнесу. Життя кипить і вирує. Не час брати відпустку. Інакше опустите можливість повноцінно реалізувати себе.

Останні новини:  Для чого господині натирають посуд цибулею перед миттям

Стрілець (23 листопада — 21 грудня)

Хвилюватися за нестачу коштів не доведеться. Але розпоряджайтеся заробленим мудро. Не шукайте своєї пари. Стосунки швидко розчарують. Надійного друга знайдете у потязі. Це вдалий час для мандрів.

Козоріг (22 грудня — 20 січня)

Ви сліпо ітимете на ризик. Через це можете втратити перевірених партнерів. Авантюризм нашкодить. Зважте усі «за» і «проти», тоді справи підуть краще.

Водолій (21 січня — 20 лютого)

Беріться за усе, що вас цікавить. Зумієте організувати робочий процес так, що вдасться більше, ніж очікували. Грошей буде вдосталь. Не наражайте себе на штрафні санкції.

Риби (21 лютого — 20 березня)

Вдалі покупки на вас чекають після обіду. Можна купувати смартфони та аксесуари до них. Кохані присвячуватимуть вам менше часу, ніж раніше. Візьміть на себе частину домашніх обов’язків.