У Росії продаватимуть iPhone 15 Pro «Перемога» з георгіївською стрічкою і радянською зіркою

08.05.2024   07:20    1788

Дизайнерська компанія Caviar представила спеціальну версію iPhone 15 Pro Max під назвою “Перемога”. Презентація приурочена до 9 травня, який у Росії відзначають як День Перемоги.


Корпус нового девайса виготовлений з авіаційного титану, прикрашений ювелірною емаллю в кольорах георгіївської стрічки та з п’ятикутною зіркою. Також в дизайн внесено елементи з натуральної італійської телячої шкіри червоного кольору.

Останні новини:  Найшвидша акула у світі застрибнула на палубу яхти та потрапила на відео

 

Однією з унікальних особливостей моделі є інтерактивний кейс, оснащений мініекраном. При відкритті коробки активується відео з військовими кадрами, а також звучить пісня “День Перемоги” у виконанні Льва Лещенка.

Ціни на iPhone “Перемога” стартують від 5 тисяч доларів за модель iPhone 15 Pro з місткістю пам’яті 128 ГБ і сягають майже 7 тисяч доларів за версію iPhone 15 Pro Max з 1 ТБ пам’яті. Всього буде випущено 99 екземплярів цього смартфона.



Caviar, заснована Сергієм Китовим з Нижнього Новгорода (РФ) і нині розташована в ОАЕ, продовжує традицію створення лімітованих серій дизайнерських смартфонів.

Останні новини:  Новий хіт: щеня копіює крик півня (ВІДЕО)