Трендові короткі стрижки піксі на весну 2024

20.04.2024   05:00    645

Вибір між коротким і довгим волоссям буде хвилювати нас завжди. Як втриматися, коли стилісти пропонують нам стільки класних коротких стрижок? Давайте подивимося на найкращі піксі цього сезону, раптом вам захочеться спробувати один із варіантів.


Ще коротше! Цей яскравий образ, звичайно, досить сміливий, але хоч раз у житті варто спробувати і таку оригінальну стрижку.



Піксі в стилі ірокез, коли бічні частини голови пострижені дуже коротко, а верхівка та потилиця – об’ємні. Особливо цікаво така стрижка виглядає на кучерявому волоссі.

Акуратна елегантна піксі з легкою зухвалою “родзинкою” – поголеною скронею. Той самий варіант, коли дійсно “в тихому вирі чорти водяться”.



Піксі з об’ємним чубчиком і маківкою виглядає сьогодні найбільш актуально. З такою довжиною можна експериментувати та робити різні варіанти укладання.

Останні новини:  4 табу домашнього педикюру

Як вам такий оригінальний образ? Ця стрижка добре підійде власницям овальної або прямокутної форми обличчя, при такій високій укладці обличчя не здаватиметься занадто витягнутим.

Піксі “пір’ям” – це чудовий спосіб зробити коротку стрижку максимально жіночною. Особливо добре така піксі підійде жінкам із масивними рисами обличчя.

Об’ємний чубчик можна вкласти трохи асиметрично, на один бік. Вийде цілком елегантний образ. Така довжина та форма стрижки ще й чудово омолоджує, але її варто вчасно коригувати.

Існує велика кількість варіантів піксі. Наприклад, піксі плюс томбой – дві модні стрижки, з’єднані разом, які дають приголомшливий результат. Коротка багатошарова потилиця і об’ємна довга верхівка з густим чубчиком створюють чудову сучасну форму.

Лляний, найсвітліший блонд і піксі з короткою потилицею та об’ємним чубчиком. Ця стрижка добре підходить для не дуже густого м’якого волосся – воно лежатиме красиво і виглядатиме густішим.

Останні новини:  3 відходи, які не можна класти в компостну яму

Піксі з довгими пасмами хороша тим, що можна створити швидке і легке укладання за допомогою одного засобу для укладки – гелю або воску для волосся.

Коротка стильна піксі на м’якому тонкому волоссі виглядає просто приголомшливо. Таку стрижку легко вкладати, а пасма будуть здаватися набагато густішими, ніж у більш довгому варіанті.

Останні новини:  Як правильно зберігати продукти в холодильнику

Ще один короткий варіант піксі для негустого волосся. Стрижка шарами в цьому випадку допоможе волоссю виглядати слухнянішим і густішим.

Поєднання виголених частин і довшого волосся дає ефект густих пасм, але перехід від короткого волосся до довгого повинен бути максимально плавним.

Але ви можете вибрати такий сміливий варіант, якщо любите експериментувати зі стрижками. Така асиметрична піксі підійде яскравим жінкам зі сміливим характером.

Об’ємна кучерява верхівка в піксі – це новий тренд, який стає все популярнішим. Навіть якщо у вас пряме волосся, ви можете зробити хвилі самостійно та отримаєте класну модну стрижку.


wona.com.ua