ТОП найкращих настільних ігор для новачків: що і де купити?

81

Настільні ігри для новачків в світі ігроманів називають гетвеями. Це слово походить з англійської мови «Gateway», яке означає брама/портал. Ця категорія ігор відрізняється від продвинутого рівня простими умовами та правилами, а також помірною тривалістю. Інтуїтивно зрозумілий процес та короткочасова зануреність дозволяють поступово розкрити потенціал потенційних адептів.

Найкращі варіанти настільних ігор для гетвеїв

Асортимент ігор для новачків має дуже-дуже великий список, до якого входять усі основні категорії. Найбільш популярними та цікавими вважаються нижче перераховані.

  1. «Такеноко» — це настільна гра, яка прекрасно підходить для новачків. Рівень складності настільки має невисокий поріг входження через прості правила та нескладний логічний хід. Події в Такеноко розгортаються в мальовничій Японії. Головним героєм гри є садівник імператорського саду, якому доручено важливу місію – це догляд за бамбуком та іншими рослинами. Але учасника чекає одна несподіванка – це вічно голодна панда, яка дуже сильно обожнює бамбук. Також рівень адреналіну від геймплею підвищують таємні карти завдань та кубик погоди.
  2. «Маленький світ» — це чудова стратегічна настолка, яка затягує в ігровий процес як новачків, так і справжніх бувалих геймеровців. Сюжет гри розгортається в маленькому світі, перенасиченому фантастичними расами. Така особливість місцевості спричинила появу нечуваних конфліктів за вільні території. Герої настільної забави на декілька годин перетворюються на учасників великої битви за місце під сонцем, під час якої вони можуть тимчасово отримати статус царя лісів та гір.
  3. «Квиток на поїзд» — це цікава захоплююча гра, яка має простий, інтуїтивно зрозумілий процес проходження. На учасників чекає завдання по прокладанню залізничних маршрутів, за успішність яких вони отримують переможні бали.
  4. «Капітан Сонар» — це настолка стратегічного напрямку, призначена для командної гри. Сюжет розгортається на підводному човні. Суть розважалки полягає в знищенні об’єктів супротивника. Динамічний та напружений розвиток подій дозволяє забути про реальний світ на декілька годин.

Настолки для новачків чудово поєднують в собі усі переваги настільних ігор. Вони значно підвищують пізнавальні знаки та поліпшують ігрові реакції.

Де продаються гарні настільні ігри?

Інтернет-магазин «ТопНастолка» презентує великий вибір настільних ігор класичного варіанту та пікантного характеру. Представлені товари підходять для гравців аматорів та бувалих ігроманів. Більш детально ознайомитися з асортиментом та категоріями можливо у менеджера фірми, контактні дані якого вказані на сторінках сайту.





Джерело: https://topnastolka.com.ua/