Сова вирішила показати, хто в домі господар і налякала кота своїм справжнім розміром

17.04.2024   17:50    290

Сови — величні істоти. А ще вони одні з найчарівніших і загадкових птахів.

Однак, вони не такі безневинні, як можуть виглядати.

Сови є гарними мисливцями, які відмінно ловлять мишей, щурів, горобців, а деякі з них можуть навіть полювати на рибу. Це одні з найтихіших хижих птахів з відмінним нічним зором і слухом, тому багато бідних маленьких істот не мають жодних шансів врятуватися від цих хижаків.

Останні новини:  Трохи більше 50 сантиметрів: у Німеччині поні став найменшим конем у світі

Якщо це недостатньо страшно для вас, то сила стиснення пазурів великої рогатої сови аналогічна укусу великої сторожової собаки. Так що, з цими пташками жарти погані!

Коли ми думаємо про сов, ми зазвичай уявляємо чарівних і надзвичайно милих істот.

Але ви можете швидко поміняти свою думку про них, як тільки сова почне злитися. Просто подивіться на цей сердитий погляд!



Ось як виглядають сови, коли стикаються з загрозливою ситуацією.

Останні новини:  Мережі розсмішили чайки, які крадуть у людей їжу (ВІДЕО)

Коли їм загрожує небезпека, або вони хочуть когось налякати, сови підіймають крила, щоб здаватися більшими і страшнішими.

Очевидно, це ті птахи, з якими ви не захочете зв’язуватися! Прямо як цей домашній кіт на відео, який зустрівся з совою і та вирішила налякати його усім своїм видом.

Нещодавно хтось зняв на відео переляканого і розгубленого домашнього кота, якого чомусь вирішила налякати сердита сова.



Кіт, як і багато з нас (завдяки відео) дізналися, як виглядають сови, коли вони дійсно не хочуть, щоб з ними зв’язувалися.

Останні новини:  У мережі показали кумедного пса, який забув як треба рухатися

Розлючений птах на відео зайняв надзвичайно загрозливу позицію з піднятими крилами, які збільшили його розмір майже удвічі. Побачивши таке видовище, бідний котик завмер в страху і навіть не подумав про те, щоб дати відсіч злій пташці.