Собака навчилася посміхатися, але те, як вона це робить, водночас має і страшний, і кумедний вигляд

27.04.2024   19:00    231

Собака навчилася копіювати людські емоції, але робить це трохи неправильно. Її посмішка одночасно змушує і розчулюватися, і боятися, адже зовні з таким оскалом вона схожа на вампіра. Лише одного разу побачивши цю тварину, ви вже ніколи не зможете її забути.


Кайла Харві зі штату Канзас у 2017 році через хронічну хворобу не змогла ходити на роботу і була змушена сидіти вдома. Через нудьгу дівчина вирішила завести собі цуценя і, подивившись на кількох маленьких представників різних порід, зупинилася на італійському хорті, купивши восьмитижневе цуценя.

Останні новини:  На кордоні Естонії та росії 9 травня знову потролять путіна

Собаку Кайла назвала Пенелопою.



Через особливості породи Пенелопа зростала досить стрункою і довгошиєю дівчинкою з вузькою головою, нагадуючи Кайлі гусака. Саме тому за собакою швидко прикріпилося доповнення до прізвиська — Гусак.



 

Господиня розчулювалася активності Пенелопи і її тязі до витівок, фотографуючи вихованку майже щодня, і публікуючи знімки для друзів у фейсбуці. Гарна дівчинка швидко почала привертати до себе увагу незнайомців, попри те, що вона не виглядала як м’яка іграшка.

Останні новини:  Півень осоромився, спробувавши «осідлати» коня (ВІДЕО)

Тоді Харві вирішила завести їй особисту сторінку в інстаграмі. Ось тут Пенелопа і розкрила свій справжній талант.

Собака навчилася копіювати людські емоції і почала посміхатися. Якщо спочатку у її мордочці дійсно вгадувалося щось, схоже на посмішку, то потім Гусак стала перегравати.

У одних випадках її посмішка більше почала нагадувати страхітливий оскал.

 

А в інших сама Пенелопа ставала схожою на пса-вампіра.

Останні новини:  Кумедне відео, на якому шимпанзе вирішила навести порядок у своєму вольєрі

Незвичайний зовнішній вигляд приніс Пенелопі майже 90 тисяч підписників, і з кожним натупним днем їх кількість зростає.

“Я думаю, що людям подобається Пенелопа, тому що вона дуже незвичайна і виразна, її міміка майже як у людини. Я взагалі сприймаю її як тварину з унікальною зовнішністю,” — розповіла господиня усміхненої собаки.

Кайла стверджує, що Пенелопі подобається смішити людей і вона навмисно намагається посміхатися.