Рецепт смачних і соковитих котлет із додаванням картоплі

17.04.2024   23:30    478

Котлети – улюблена страва багатьох, але набагато краще не просто приготувати звичну закуску, а спробувати доповнити її особливим інгредієнтом. Ділимось рецептом.


Одна з найпопулярніших страв чи не на кожному столі – це м’ясні й такі соковиті котлети. Кожна господиня точно має свій унікальний рецепт, перевірений часом. Проте, запевняють кулінари, найкраще рішення – завжди бути готовими до експериментів на кухні.

Останні новини:  Як правильно готувати нут: корисні поради

Для того, аби прикрасити свою вечерю та зробити приготувати дійсно апетитне частування до основної страви, ви можете додати у фарш для котлет терту картоплю. Вона подарує страві особливий характер і присмак.

Господиня поділилась незвичайним рецептом смачних і соковитих котлет із додаванням картоплі

Інгредієнти:

  • 4 середні картоплини;
  • 200 г фаршу;
  • 1 цибуля;
  • 2 зубчики часнику;
  • Сіль, перець;
  • 1 яйце;
  • Борошно;
  • Рослинна олія.

Як приготувати:

Обсмажте нарізану цибулю та дрібно нарізаний часник на сковороді з невеликою кількістю олії до того часу, поки вони не стануть м’якими і золотистими. Додайте фарш до цибулі й часнику, та готуйте, періодично помішуючи, до повного приготування фаршу. Відваріть картоплю до м’якості, потім перетворіть її на пюре за допомогою тертки або товкучки.





З’єднайте картопляне пюре з підсмаженим фаршем, додайте сіль, перець та інші спеції на власний смак. Ретельно змішайте. Сформуйте масу в маленькі котлети. Збийте яйце в окремій мисці. Насипте трішки борошна в окрему миску.

Останні новини:  Хрумка скоринка для курячого м’яса: на допомогу молодій господині

Викладіть кожну котлету спершу в яєчну масу, а потім обваляйте в борошні. Розігрійте олію на сковороді й обсмажте котлети з обох сторін до золотисто-коричневого кольору. Покладіть котлети на паперовий рушник, аби він забрав надлишок олії.

Господиня поділилась незвичайним рецептом смачних і соковитих котлет із додаванням картоплі

Подавайте котлети до столу одразу, поки вони залишаються гарячими. Смачного!


noviydoctor.com