Nissan готує новий недорогий позашляховик

25.04.2024   14:31    729

Недорогий позашляховик Nissan Frontier 2025 модельного року стане міцним та практичним пікапом, який сподобається покупцям своєю надійністю та простотою. У мережі показали цей пікап на перших фото після модернізації.

Востаннє Nissan Frontier (колись ця модель була відома на різних ринках як Nissan Navara) змінював покоління у 2022 році – зовсім нещодавно. Про це повідомляє Оbozrevatel.

Останні новини:  Tesla покинули кілька керівників мережі швидкої зарядки Supercharger

Наразі до виходу на ринок готують оновлений варіант, який протримається у продажу до 2029 року. Деталі стали відомі Carscoops.

На шпигунських фото показали тестовий зразок. Традиційно кузов обклеїли строкатою плівкою, щоб приховати зміни у дизайні. Але очевидно, що форма принципово не зміниться – суворий прямий силует. А окремі елементи нагадуватимуть інші позашляховики та кросовери Nissan.



Очікується, що автомобіль отримає змінені бампери та кілька варіантів оформлення решітки. Будуть нові колісні диски та переглянута палітра фарбування кузова.

Останні новини:  Мільярд на звільнення: Volkswagen Group планує скоротити персонал у Німеччині, щоб конкурувати з Китаєм

Toyota Tacoma та Chevrolet Colorado – основні суперники Nissan Frontier на ринку США. Прем’єра оновленої моделі очікується наприкінці 2024 року.


newsauto.com.ua