Чому матуючі засоби не можна застосовувати при жирній віковій шкірі

04.05.2024   23:00    208

Приділяти жирній віковій шкірі потрібно особливу увагу. Наприклад, її власницям протипоказана матуюча косметика. При постійному використанні таких засобів можна пересушити і без того більш тонку, пігментовану шкіру, що втрачає тонус.


Альтернативою для них стануть себорегулюючі продукти. Вони відрізняються невеликою кількістю абсорбентів в складі і поступово прибирають жирний блиск.

Такі засоби застосовуйте раз на день вранці. І раз на 5-7 днів можна використовувати матуючі себорегулюючі маски з каоліном — зазначили косметологи.

Останні новини:  Прихований потенціал кожного знаку зодіаку

Але, якщо говорити в цілому про догляд, то ваша б’юті-рутина повинна складатися з п’яти етапів. Косметологи рекомендують в неї включити: очищуючий засіб, міцелярний розчин або нейтральний тонік, активну сироватку, крем для обличчя і крем для контуру очей. Маски, спреї, ампули, термальну воду використовуйте за бажанням.



Крім того, в складі продуктів для жирної вікової шкіри шукайте AHA-кислоти. Їх завдання: відлущувати, регулювати зволоженість, допомагати в боротьбі з дрібними зморшками, запаленнями, пігментацією.

Останні новини:  4 дієвих способи відучити собаку спати у вашому ліжку

Не будуть також зайвими цинк і саліцилова кислота, ретинол, гіалуронова кислота, ніацинамід, плацентарні екстракти, цераміди і компоненти NMF (натуральний зволожуючий фактор).


lady.kyiv.ua