Mazda отримала локальну версію під назвою EZ-6

26.04.2024   05:24    361

Наступник Mazda6 став задньопривідним електричним седаном. Mazda EZ-6 розроблена спільним підприємством Changan Mazda, елегантний седан випускається в чисто електричному і гібридному варіантах.

Mazda EZ-6 використовує мову дизайну Kodo, яку ми всі любимо, але з частково підсвіченою решіткою радіатора та висувними дверними ручками. Ми бачимо деякі риси Jaguar у задніх ліхтарях і, можливо, також у фарах. Над цією світловою смугою ззаду є активний спойлер, який ми не очікували побачити на седані.

Останні новини:  Представлений новий недорогий кросовер від Cupra

Mazda EZ-6 на 19-дюймових колісних дисках має великий панорамний скляний дах і безрамні двері. Звіти з Китаю свідчать про те, що електричний/гібридний седан заснований на Changan Shenlan SL03. Салон, здається, не має багато спільного з продуктами Mazda, що продаються в усьому світі, що пояснює орієнтування на китайський ринок.



Mazda EZ-6 отримує задньопривідну установку як електрична модель. Він має ідеальний розподіл ваги 50:50 і багатоважільну задню підвіску. Невказаний акумулятор витримує 600 кілометрів запасу ходу відповідно до циклу випробувань легкових автомобілів у Китаї (CLTC). Плагін-гібрид може подолати 1000 кілометрів, перш ніж закінчиться пальне та сяде акумулятор.

Останні новини:  Найкращі кросовери з пробігом в Україні: 8 моделей за 800 000 гривень

Що стосується розміру, то Mazda EZ-6 трохи більша, ніж попередня 6. Говорячи про це, Mazda вже виключила заміну 6, яку ми всі знаємо, на нове покоління на задньопривідній платформі компанії з рядними шестициліндровими двигунами. Наразі ця архітектура використовується чотирма позашляховиками: CX-60, CX-70, CX-80 і CX-90.



Що стосується EZ-6, то він надійде в продаж у Китаї після його публічного дебюту цього тижня на автосалоні в Пекіні. Електричний та гібридний седан середнього розміру навряд чи буде експортований на інші ринки.

Останні новини:  Автоелектрик розповів про небезпечні помилки "прикурювання" заглухлого автомобіля


newsauto.com.ua