Як швидко приготувати ефективний домашній мийний засіб для прибирання

05.05.2024   19:40    316

Для того, аби ефективно очистити будь-яку поверхню у вашому домі, ви можете використовувати власноруч приготований мийний засіб. Розповідаємо хитрий рецепт.


Ви можете купити у магазині найдорожчий мийний засіб, але ефекту від нього не буде ніякого. У такому разі не варто засмучуватись, ви можете самостійно приготувати надійний засіб, який ніколи не підведе. Ба більше, для нього ви можете використовувати той самий мийний засіб, який вам не підійшов.

Останні новини:  Поставте ці квіти біля вікна і жоден комар не залетить у вікно

Два основні компоненти у складі такого мийного допоможуть досягти реального результату. З таким засобом потрібно бути обережними – він викликає звикання, а тому вже скоро ви не зможете перейти на інші засоби.

Домашній мийний засіб

Для створення власного мийного вам знадобиться найдешевше рідке мило або засіб для миття посуду. Змішайте його з 2 столовими ложками солі та 1 столовою ложкою солі. Добре перемішайте та налийте 100 мілілітрів дуже гарячої води, але не окропу.

Останні новини:  Весільна фотографиня назвала 3 ознаки того, що шлюб буде недовговічним
Як швидко приготувати ефективний домашній мийний засіб для прибирання

Після цього обережно, але дуже ретельно повторно перемішайте отриманий засіб для миття посуду та перелийте його у зручну місткість із дозатором. Готове мийне ви можете використовувати для прибирання будь-яких поверхонь у вашому домі.





Він чудово впорається із жиром на плиті або нальотом на крані. Потрібно зовсім трішки такого засобу для того, аби очистити поверхню від забруднень будь-якого характеру.

Останні новини:  Поради від садівників  де не варто садити дерева на ділянці
Як швидко приготувати ефективний домашній мийний засіб для прибирання

До слова, якщо вам потрібно вимити щось особливо брудне, ви можете спочатку протерти поверхню теплою водою, а потім одразу нанести свій домашній засіб. Залиште його на 10-15 хвилин, а після – ретельно змийте проточною водою. За потреби, можете повторити процес, аби досягти ідеального результату.


noviydoctor.com