Ще швидший: оновлений електромобіль Volkswagen ID.3 Pro S отримав швидшу зарядку та найновішу мультимедіа з ШІ

05.05.2024   16:34    368

Лише через рік після дебюту оновленого Volkswagen ID.3 автовиробник представив чергову серію оновлень популярного електромобіля. Так, новинка від німецького бренду отримала потужніший електродвигун, а вся лінійка отримала переваги від найновішої інформаційно-розважальної системи, нових функцій і більш швидкої зарядки.


 

Volkswagen ID.3 Pro S раніше мав електромотор потужністю 201 к.с., після оновлення його потужність збільшилася до 228 к.с. Цікаво, що власники авто у Європі можуть оновити свої електромобілі після покупки по “повітрю”.

Останні новини:  Компактний хетчбек Peugeot з витратою палива 4.7 літрів на 100 км став доступнішим за Ford Focus

Завдяки більш потужній силовій установці електромобіль може розганятись від 0 до 100 км/год за 7,1 секунди, що на 0,8 секунди швидше, ніж раніше. Крім того, було покращено ефективність електродвигуна, додавши 13 км до комбінованого запасу ходу за циклом WLTP, який тепер оцінюється в 559 км.

Окрім того, акумуляторна батарея ID.3 ємністю 77 кВт*год тепер пропонує функцію попереднього кондиціонування, доводячи його до оптимальної температури перед заряджанням. Це дозволяє заряджатись від зарядних станцій потужністю до 175 кВт.





У салоні ID.3 Pro S прописався 12,9-дюймовий сенсорний дисплей. Він має менше кнопок і працює на новітній операційній системі з інтеграцією ChatGPT. Компанія також покращила проекційний дисплей доповненої реальності в ID.3.

Останні новини:  Rivian інтегрував стрімінгові додатки YouTube і Google Cast у мультимедіа: як працюють

Серед нових функцій електричного Volkswagen – програма Wellness App із кількома режимами, які відповідно змінюють освітлення, звук і кондиціонування повітря. Окрім того, у якості опції тепер доступна 480-ватна аудіосистема від Harman Kardon. Volkswagen ID.3 Pro S вже доступний для замовлення в Німеччині за ціною від 47 595 євро.


autogeek.com.ua