Створений для гонок: електричний кросовер Skoda Enyaq RS Race показали на перших фото

05.05.2024   14:51    331

Протягом десятиліть Skoda активно бере участь у автоспорті, і цього тижня чеська фірма представила Enyaq RS Race – концепт-кар, який натякає на те, як останні електричні моделі бренду можуть вписатися в його спортивне майбутнє.

 

Концептуальний електромобіль Enyaq Coupe vRS підкреслює спортивний характер завдяки великому задньому антикрилу, агресивним віконним жалюзі та дифузору. У крилах також прописались вентиляційні отвори.

Останні новини:  Презентували прощальну версію Jaguar F-Pace перед повним переходом на електромобілі

“Enyaq RS Race – це не дослідження дизайну, яке залишиться на папері, це буде справжній автомобіль”, – запевняє Даніель Петр, старший дизайнер Skoda.

За його словами, новинка буде нижчою, ширшою, легшою і, головне, динамічнішою за стандартну модель. На жаль, він відмовився повідомити хоч якісь технічні подробиці про новинку, зіславшись на засекреченість, та порадивши слідкувати за новинами бренду.

Останні новини:  Brabus перетворив універсал Mercedes на стильну «ракету» (Фото)

Не виключено, що таким чином чеський автовиробник анонсує новий ралійний автомобіль компанії. Електричний концепт-кар міг бути розроблений, щоб показати, що платформа MEB від VW Group може використовуватись і у ралі.






autogeek.com.ua