Маск дав прогноз, що чекає на Європу

24.04.2024   22:21    287

Західні країни рано чи пізно захопить хаос громадянської війни.

Про це заявив у соцмережі Х американський мільярдер Ілон Маск. Таким чином він відреагував на публікацію канадського професора Гада Саада, який спрогнозував конфлікт через міграційну політику.


«Війна все одно почнеться, хочемо ми цього чи ні», – сказав мільярдер.

Останні новини:  Влада двох пострадянських країн рекомендувала громадянам відмовитися від візитів до РФ
«Війна все одно почнеться»: Ілон Маск спрогнозував, що чекає на Європу фото 1«Війна все одно почнеться»: Ілон Маск спрогнозував, що чекає на Європу фото 1

До цього Маск сказав, що нинішня міграційна політика, що проводиться чинною адміністрацією США, є безумством. Так він прокоментував пост журналістки Ешлі Сент-Клер, присвячений мітингу нелегальних мігрантів перед будівлею міської ратуші у Нью-Йорку. Учасники багатотисячної акції виступали за надання їм постійного житла на території США, а також вимагали надати їм дозвіл на роботу.



Як сам іммігрант, я дуже позитивно ставлюся до легальної імміграції, але впускати на територію Сполучених Штатів мільйони неперевірених людей – це божевілля», – заявив Маск. Бізнесмен додав, що за останні три роки кількість нелегальних мігрантів у США зросла на 7,2 млн осіб. За словами Маска, у 36 американських штатах їх більше, ніж людей із громадянством.

Останні новини:  Естонія звинуватила РФ у збоях GPS-сигналу в регіоні Балтійського моря
«Війна все одно почнеться»: Ілон Маск спрогнозував, що чекає на Європу фото 2«Війна все одно почнеться»: Ілон Маск спрогнозував, що чекає на Європу фото 2



expert.in.ua