Який з автомобілів Toyota сьогодні є найменш надійним

04.05.2024   10:21    1095

Автомобілі Toyota вважаються одними з найнадійніших на світовому ринку. Їх купують величезними тиражами та стабільно залишають хвалебні відгуки. Але далеко не всі моделі марки однаково безпроблемні.

Американське видання HotCars, як пише UAmotors, вирішило з’ясувати, який з автомобілів Toyota сьогодні є найменш надійним. Для цього автори онлайн-порталу звернулися до статистики, яку надають авторитетні аналітичні агентства, включаючи «JDPower» і «Consumer Reports».

Останні новини:  Opel презентував найдешевший електричний кросовер

Порівнявши всі моделі компанії “заокеанські” журналісти дійшли висновку, що найненадійнішою сучасною “Тойотою” є електричний кросовер bz4X.

Машина вийшла у продаж у 2022 році. Серйозних скарг на неї з того часу не було, але максимальний рейтинг надійності в 2024 році склав всього 64 бали у випадку з дослідженням «JDPower» (в середньому на 10 балів нижче за інші моделі марки).



При цьому «CR» оцінив рівень надійності bz4X ще нижче – 47 балів зі 100.

Останні новини:  Електрокари Ford збиткові: з кожного компанія втрачає сто тисяч доларів

Автомобіль встиг потрапити лише під одну кампанію, яка стосувалася виходу з ладу болтів маточини колеса.

Але власники таких машин нарікали також і на те, що акумулятори їхніх автомобілів, що стоять без руху, розряджаються всього за кілька тижнів, а також були незадоволені роботою мультимедійної системи машини, її проекційного дисплея, датчиками, що керують клімат-контролем.




newsauto.com.ua

Останні новини:  В електричного седана Xiaomi відмовили гальма