У мережі відреагували мемами на інцидент між «Забороною» та Клопотенком

04.05.2024   09:40    1831

У соцмережах відреагували мемами на ситуацію з листуванням між шеф-кухарем Євгеном Клопотенком та нібито редактором видання «Заборона», де кулінара начебто помилково назвали «х*єсосом».


Найбільше таких мемів українці та українки публікували на платформі Х.

Зазначимо, що на цей інцидент відреагували не лише пересічні користувачі соцмережі, а й відомі українські бренди чи компанії. Так, наприклад, «Укрпошта» відповіла під твітом Клопотенка, що він не є тим, ким його обізвав нібито редактор «Заборони».

До флешмобу з відтворенням листування між Клопотенком та «Забороною» долучилася фірма Deffoint, що займається продажем військової амуніції.

Бренд DodoSocks, який займається продажем шкарпеток, також відреагував на історію з Клопотенком та запостив твіт з мемом, при цьому не вживаючи лайки.

Меми на цю тему публікували й інші користувачі платформи Х.

Нагадаємо, удень 3 травня шеф-кухар Євген Клопотенко оприлюднив уривок із розмови нібито з редактором видання «Заборона», який пропонує йому співпрацю, а потім, начебто помилившись чатами, обзиває його. У виданні заперечують, що з Клопотенком спілкувався хтось із його працівників.

На скриншотах видно, що йому пропонує співпрацю нібито редактор «Заборони», який не називає свого імені. Той розповідає, що його видання запускає рубрику подкастів і хоче запросити Клопотенка як гостя на перший випуск.





У «Забороні» припустили, що ця ситуація є «спрямованою стратегією для розпалювання хейту» в бік медіа. Головна редакторка Євгенія Костіна стверджує, що комунікацію з Клопотенком вели від імені фейку, адже, за її словами, Telegram не дозволяє листуватися в особистих повідомленнях від імені каналу, а логотип видання міг поставити собі як фотографію користувача будь-хто.

Останні новини:  Райська насолода: сплячі кошенята розсмішили реакцією на молоко (ФОТО)