Кремовий суп із куркою та плавленим сиром

16.04.2024   13:00    328

Приготувати таку апетитну страву ви можете буквально за 30 хвилин, а на смак вона не відрізнятиметься від страви ресторанного рівня. Спробуйте цей рецепт.


Кожній господині й кожному господарю час від часу хочеться кулінарних експериментів. У такі моменти потрібно вмикати фантазію та дозволяти собі готувати те, до чого у родині не звикли. Пропонуємо порадувати себе та близьких незвичайною стравою – кремовим супом.

На смак він виходить неймовірно ніжним і витонченим, а загалом таку страву важко відрізнити від того, що зазвичай подають у вишуканих ресторанах. Якщо вам хочеться відчути себе на вечері у фешенебельному закладі, спробуйте приготувати це просто на власній кухні.

Останні новини:  Запечена у фользі картопля з грибами
Кулінари розповіли, як приготувати смачний кремовий суп із додаванням плавленого сиру й курки

Інгредієнти:

  • 1 куряче філе;
  • 1 велика картопля;
  • 1 цибуля;
  • 2 зубчики часнику;
  • 1 морква;
  • 1/2 склянки вершків;
  • 100 г плавленого сиру;
  • Сіль і перець на смак;
  • 2 ст. ложки олії для смаження.

Як приготувати:

У глибокій каструлі розігрійте олію на середньому вогні. Додайте цибулю та часник і смажте, помішуючи, до м’якості, приблизно 3-4 хвилини. Додайте нарізану моркву і картоплю до каструлі та продовжуйте смажити ще 5 хвилин.





Додайте курячий бульйон до каструлі. Знадобиться близько 500-600 мілілітрів. Втім, ви можете самостійно змінювати кількість рідини, аби досягнути бажано консистенції для готового кремового супу.

Останні новини:  Як приготувати мигдалеве печиво без борошна з 4 інгредієнтів

Збільште вогонь та доведіть все до кипіння. Потім зменште вогонь, накрийте каструлю кришкою та варіть, поки овочі не стануть м’якими. Для цього потрібно близько 15-20 хвилин. Додайте нарізане куряче філе до супу і варіть ще 15-17 хвилин, або доки курка не буде повністю готова.

Зменште вогонь до мінімуму і додайте вершки. Повільно додайте плавлений сир, помішуючи, доки він повністю не розтане. Зніміть каструлю з вогню і за допомогою блендера перетворіть суп на крем-суп. Приправте сіллю та перцем на смак.

Останні новини:  Яка проста хитрість допоможе зберегти зелені свій яскравий колір у перших стравах
Кулінари розповіли, як приготувати смачний кремовий суп із додаванням плавленого сиру й курки

Смачного!


odnaminyta.com