Коржики на домашньому кефірі

17.04.2024   00:00    539

Коржики на домашньому кефірі – найкраща закуска, яку ви тільки можете приготувати. Вона вийде надзвичайно ситною й апетитною, варто тільки виконати все за інструкціями.


Домашні коржики – ідеальне частування, що так просто готується. На нього не потрібно витрачати багато часу чи сил, а найсмачніше виходить, якщо для такої закуски використовувати не зовсім свіже домашнє молоко.

Коржики, приготовані з натуральних домашніх продуктів, смакують у рази краще. Втім, коли готуєш щось від чистого серця, то завжди виходить справжня смакота. Отже, якщо ви вже загорілись бажанням спробувати домашнє частування, беріться до приготування!

Останні новини:  Піца на сковороді
Господиня розповіла про те, як приготувати коржики, щоб вони вийшли набагато смачнішими

Інгредієнти:

  • 1 склянка манки;
  • 1 склянка кефіру;
  • 2 яйця;
  • 2 ст. ложки цукру;
  • 1 ч. ложка розпушувача;
  • Дрібка солі;
  • Рослинна олія.

Як приготувати:

Для початку у глибокій мисці змішайте манку та кефір. Залиште суміш на 15-20 хвилин, щоб крупа мала змогу набрати води та набути м’якої консистенції. В іншій мисці тим часом збийте яйця разом із цукром до однорідності. Влийте збиті яйця до суміші з манкою та кефіром. Добре перемішайте.





Додайте розпушувач і сіль до тіста, а потім знову все добре перемішайте, поки не отримаєте повністю однорідне тісто для коржиків. Розігрійте сковороду з олією на середньому вогні. Ложкою викладайте порції тіста на розігріту сковороду, формуючи коржики.

Останні новини:  Як приготувати яскравий святковий салат без майонезу

Ви можете робити їх більшими, а можете смажити мініатюрну випічку. Готуйте коржики з обох сторін до золотистого кольору, для цього знадобиться близько 2-3 хвилини з кожного боку. Повторюйте процес до закінчення всього тіста.

Господиня розповіла про те, як приготувати коржики, щоб вони вийшли набагато смачнішими

Врешті-решт на вашому столі стоятиме ціла гора неймовірно смачних і таких ніжних коржиків. Ви можете подавати їх зі сметаною, солодкими топінгами чи домашнім варенням. Закуска однаково добре смакуватиме і до солоних страв, і просто до чаю чи кави. Смачного!

Останні новини:  Як приготувати оксамитові млинці, які легко перевертаються


odnaminyta.com