У Fisker є майбутнє: чотири компанії все ще зацікавлені у порятунку виробника електромобілів

02.05.2024   00:31    285

Fisker пережила кілька важких місяців. Після того, як компанія заявила, що їй потрібно буде співпрацювати з іншим автовиробником, перш ніж вона збанкрутує, переговори з Nissan провалились. Тоді Fisker швидко знизив ціни на свої авто.

За даними Business Insider, минулого тижня генеральний директор Хенрік Фіскер провів загальну зустріч і повідомив співробітникам, що принаймні чотири автовиробники все ще зацікавлені в потенційній частці в компанії.

Останні новини:  Найнадійніші моделі бренду Land Rover на вторинному ринку

“У нас дійсно є чотири автомобільні компанії, які підписали NDA. Однак їм, очевидно, потрібен час, щоб прийняти вірне рішення”, – сказав Фіскер своїм співробітникам минулого тижня.

На жаль, Фіскер не надав будь-яких інших деталей, які компанії можуть бути зацікавлені у виробництві авто. Nissan майже напевно не буде одним із них після того, як переговори зірвалися після чуток про угоду на 400 мільйонів доларів, яка б дала старт виробництву пікапа Alaska та окремого електричного пікапа для Nissan.

Останні новини:  Сенсор відбитків пальців та більший акумулятор: електромобіль Kia EV6 отримав важливе оновлення

Якщо Fisker не укладе угоду з жодним із цих чотирьох автовиробників протягом наступних 30 днів, банкрутство, ймовірно, буде неминучим. Повідомляється, що компанія має лише 54 мільйони доларів у грошовому еквіваленті та каже, що цього буде “недостатньо для виконання поточних зобов’язань”.





У найближчі кілька тижнів ми побачимо, чи зможе Fisker укласти угоду та залишитися на плаву, чи наступним етапом для виробника електромобілів стане банкрутство.

Останні новини:  Фахівець пояснив, чому викручене до упору кермо небезпечне для автомобіля



autogeek.com.ua