Коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники

25.04.2024   11:00    248

Ароматні вареники з сиром можна подавати як на сніданок, так і на обід або вечерю. Готується ця страва швидко, а виходить смачною та корисною. Розгляньмо, які інгредієнти нам знадобляться.


Інгредієнти

  • Кисломолочний сир 5% – 400 г
  • Яйце – 1 шт.
  • Цукор – 1,5 ст. ложки
  • Ванільний цукор – 1 пакетик
  • Сіль – до смаку
  • Пшеничне борошно – 3-4 ст. ложки
  • Вершкове масло – шматочок
Останні новини:  Баварський десерт
Коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники

Покроковий рецепт

Перекласти кисломолочний сир у глибоку миску і розім’яти його виделкою. Додати цукор, ванільний цукор, сіль та розбити яйце. Добре перемішати всі компоненти до однорідного стану.



До сиру поступово всипати просіяне пшеничне борошно й замішати тісто ложкою. Робочий стіл посипати борошном, викласти тісто та злегка обминути, а потім розділити на дві рівні частини. Скачати з частини тіста ковбаску. Нарізати невеликими шматочками, як на фото.



Обмокнути руки в борошні, сформувати з кожного шматочка з тіста кульки та викладати на кухонну дощечку, посипану борошном. За бажанням поверх заготовки притиснути виделкою, занурюючи її в борошно, щоб отримати малюнок. Так само приготувати вареники з залишеного тіста.

Останні новини:  Як приготувати розсипчастий рис за 5 хвилин

В каструлю влити воду, посолити та відправити на плиту. Коли вода почне кипіти, занурити майбутні палюшки. Після повторного закипання води, вареники почнуть спливати на поверхню, тоді варити ще 2-3 хвилини. Забрати вареники ситом у миску, додати шматочок вершкового масла та добре перемішати, щоб вони не злипалися.

Готові ліниві вареники з сиром виходить дуже смачними, пишними й ніжними. Їх можна подавати зі сметаною, варенням, медом або з цукром. Готуйте з любов’ю та діліться цим рецептом з близькими. Смачного!

Останні новини:  Салат Мімоза


odnaminyta.com